Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρέθυμνο: Τροχαίο ατύχημα με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας!

Ποιες είναι οι αιτίες του δυστυχήματος;

18 Σεπτεμβρίου 2019 20:18
Ρέθυμνο: Τροχαίο ατύχημα με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας!

Τροχαίο ατύχημα με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης! Ακόμα μια φορά η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός υπό συνθήκες οι οποίες ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές. Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή! Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του!

Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων ο οδηγός της μοτοσικλέτας έπεσε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος οδηγός διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο φέροντας και άλλα πολλαπλά τραύματα.

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός!

Νεαρός οδηγός αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τοιχίο, έξω από ένα κρεοπωλείο. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αρτέμιδα και ο οδηγός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Θήβα: 18χρονος πέθανε μπροστά στον φίλο του!

Συγκεκριμένα, νεαρός οδηγός αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τοιχίο, έξω από ένα κρεοπωλείο.

Βίντεο - Σοκ: Παραλίγο να καταγράψει τον θάνατό του σε διασταύρωση των Χανίων!

Ο οδηγός της μηχανής καταγράφει τη διαδρομή του αλλά και τον παραλίγο θάνατό του σε διασταύρωση των Χανίων

Ήδη μετράει 50 νεκρούς η Κρήτη στην άσφαλτο το 2019. Θα περίμενε κανείς, μπροστά στις συνταρακτικές εικόνες των δυστυχημάτων και τον θρήνο των συγγενικών τους προσώπων, οι οδηγοί να έδειχναν περισσότερη προσοχή.

Κάποιοι όμως παραμένουν αμετανόητοι. Αυτό διαπιστώνουμε βλέποντας τα βίντεο ενός οδηγού μηχανής, που το ίδιο βράδυ, από τη μία γλιτώνει τα χειρότερα, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου παραβιάζει το κόκκινο στο κέντρο της πόλης, ενώ από την άλλη θα μπορούσε να είναι μάρτυρας ακόμη ενός τροχαίου στην οδό Κισσάμου, με άλλον οδηγό να… γκαζώνει ενώ ήδη έχει ανάψει το κόκκινο.

Το βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, είναι διαφωτιστικό της οδηγικής συμπεριφοράς πολλών Κρητικών…

Τραγωδία στο Άργος: Νεκρός ποδηλάτης σε τροχαίο!

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής στο Άργος. Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Μάχη με τη ζωή του δίνει 16χρονος οδηγός μηχανής!

Το μοιραίο συνέβη στις 21:30 όταν ο ποδηλάτης χτύπησε κοντά στην διασταύρωση της Προσύμνης με τον δρόμο των Αρχαιοτήτων.

Στο σημείο έσπευσαν Τροχαία και ΕΚΑΒ και ο ποδηλάτης, που είναι ρουμανικής καταγωγής, πολύ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει την μάχη για την ζωή του.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε κολόνα! (photos)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Γαλατά, στο νομό Χανίων της Κρήτης.Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συντρίμμια. Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα!

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες με πολύ ελαφρά τραύματα και έχοντας τις αισθήσεις του διεκομίσθη σε καλή κατάσταση από διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το τρομερό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος το κόμβου του Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από Κίσαμο προς Χανιά όταν από άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού προσέκρουσε σε κολόνα και σε τσιμεντένιο τοιχίο βρέθηκε στην μέση του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Γρήγορα οι πυροσβέστες τον έβγαλαν και τον παρέδωσαν σε καλή κατάσταση στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη την στιγμή που συνέβη η εκτροπή του αυτοκινήτου δεν κινείτο άλλο όχημα στο ρεύμα κυκλοφορίας. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share