Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Γενναία ηλικιωμένη χτύπησε με μαγκούρα επίδοξο ληστή!

''Έφυγε με άδεια χέρια''

18 Σεπτεμβρίου 2019 07:19
Λαμία: Γενναία ηλικιωμένη χτύπησε με μαγκούρα επίδοξο ληστή!

Γενναία ηλικιωμένη στη Λαμία χτύπησε με μαγκούρα επίδοξο ληστή και αυτός τράπηκε σε φυγή!

Ενας νεαρός Ρομά, ηλικίας 18 ετών περίπου, προσπάθησε να ληστέψει ένα σπίτι στη Λαμία, όπου μένει μια ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά έφυγε με άδεια χέρια.


Αυτό, γιατί η ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι, δεν δίστασε να τον χτυπήσει με την μαγκούρα της, με τον ληστή να τρέχει να φύγει. Οπως αναφέρει το lamiareport, η γυναίκα που προσέχει την ηλικιωμένη, είχε φύγει για λίγο από το σπίτι και ο νεαρός Ρομά βρήκε την ευκαιρία να μπει μέσα. Προσπάθησε να ψάξει για χρήματα, κρατώντας από το χέρι την κάτοικο του σπιτιού, που πήρε την μαγκούρα που είχε δίπλα της και άρχισε να τον χτυπάει. Μάλιστα, φέρεται να γνωρίζει καλά τον νεαρό, καθώς αναγνώρισε το πρόσωπό του, αφού είχε αποπειραθεί ξανά να την ληστέψει πριν ένα χρόνο.

Ο δράστης δεν περίμενε την αντίστασή της και έφυγε χωρίς να καταφέρει να πάρει κάτι, με την ηλικιωμένη να λέει στο lamiareport: «Νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα που με φροντίζει. Μετά όμως είδα τον κλέφτη που με είχε ξανακλέψει. Τον θυμάμαι.... ».

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε κολόνα!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Γαλατά, στο νομό Χανίων της Κρήτης.Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συντρίμμια. Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα!

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες με πολύ ελαφρά τραύματα και έχοντας τις αισθήσεις του διεκομίσθη σε καλή κατάσταση από διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το τρομερό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος το κόμβου του Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από Κίσαμο προς Χανιά όταν από άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού προσέκρουσε σε κολόνα και σε τσιμεντένιο τοιχίο βρέθηκε στην μέση του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Γρήγορα οι πυροσβέστες τον έβγαλαν και τον παρέδωσαν σε καλή κατάσταση στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη την στιγμή που συνέβη η εκτροπή του αυτοκινήτου δεν κινείτο άλλο όχημα στο ρεύμα κυκλοφορίας. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share