Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στην Πάτρα: Πρώην βουλευτής, πρώην δήμαρχος και γνωστός γιατρός εθισμένοι στο σ3ξ!

Δεν αφήνουν θηλυκό για θηλυκό!

17 Σεπτεμβρίου 2019 19:50
Χαμός στην Πάτρα: Πρώην βουλευτής, πρώην δήμαρχος και γνωστός γιατρός εθισμένοι στο σ3ξ!

Και ποιος δεν γνωρίζει για τον Αχαιό πρώην βουλευτή ο οποίος …όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ασχολείται με τις γυναίκες ενώ έχει συνεχώς κατά νου το πώς θα «αυξήσει» τον αριθμό των γυναικών που έχει κατακτήσει. Νόνη Δούνια: H σέξι βουλευτής έβγαλε την πρώτη φωτογραφία στη Βουλή!

Και δεν είναι ο μόνος! Σύμφωνα με πληροφορίες λατρεία στο γυναικείο φύλλο και με πολλές κατακτήσεις είναι και πρώην δήμαρχος που σήμερα είναι… άνω των 50!

Ή τον 40χρονο γιατρό ο οποίος δεν κρύβει τη μανία του για σεξουαλικές συνευρέσεις και προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο ακόμη και από την δουλειά του για να έχει ερωτική επαφή.

Πρόκειται για γνωστό επιστήμονα που ασχολείται και με τα κοινά και στο παρελθόν είχε αναδειχθεί… το «μεγαλύτερο καμάκι» του Νοσοκομείου! Κένυα: Βουλευτής συνελήφθη επειδή χαστούκισε γυναίκα συνάδελφο του!

Αλλά και τον ιδιοκτήτη καταστήματος σε κεντρική οδό της Πάτρας (διπλής κατεύθυνσης) ο οποίος έχει καταγραφεί ως ένας από τους πλέον «βιτσιόζους» στο σεξ και με ερωτικές παρτενέρ που σε αριθμό ξεπερνούν τα όρια ..της λογικής για ορισμένους.

Λένε δε γι αυτόν πως συχνάζει και στα Βραχνέϊκα, σε κατάστημα εστίασης όπου και στο παρελθόν είχαν διοργανωθεί… ερωτικές συνευρέσεις swingers.

Και αυτά είναι λίγα από τα παραδείγματα! Δημοσιογράφος της Πάτρας ισχυρίζεται πως στο παρελθόν είχε κάνει… 140 one night stand σε έναν χρόνο! Έχοντας σπάσει κάθε «τοπικό ρεκόρ»!

Πρώην Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε τη σωματοφύλακά του! (photos)

Ο πρώην βουλευτής γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του, Έλενα, πριν από τρία χρόνια! Βαρύ πένθος στο ΠΑΣΟΚ!

«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Έχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», είχε δηλώσει ο ίδιος σε εφημερίδα πριν από λίγο καιρό.

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάση Μεγαλομύστακα.

Από το πρώην, πλέον κόμμα του κ. Μεγαλομύστακα, παραβρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του, Γιάννης Σαρίδης.

Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Δερμεντζόπουλου, αφού έφυγε από την ζωή ο αδερφός της μητέρας του Έλσης, που ζούσε στην Θεσσαλονίκη, σε τροχαίο. Η τραγική μοίρα ενός 75χρονου: Πέρυσι έχασε τον γιο του, σήμερα σκοτώθηκε ο ίδιος σε τροχαίο!

Ο Νίκος Καλαϊτζής, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, έχασε την ζωή του σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, με την οικογένειά του να έχει βυθιστεί στο πένθος από τον αναπάντεχο χαμό του.

Η αδερφή του, Έλση Καλαϊτζή Δερμεντζοπούλου, σύζυγος του πρώην υφυπουργού και βουλευτή και μητέρα του νυν βουλευτή της ΝΔ, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό τον αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share