Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Πάτρα: Ανταλλαγή πυροβολισμών από μπαλκόνια!

Ανάστατοι οι κάτοικοι!

17 Σεπτεμβρίου 2019 18:26
Τρόμος στην Πάτρα: Ανταλλαγή πυροβολισμών από μπαλκόνια!

Τρόμος επικρατεί στην Πάτρα, με την ανταλλαγή πυροβολισμών από μπαλκόνια να έχουν γίνει καθημερινή ρουτίνα! Αναστάτωση στη Πάτρα: Έπεσαν πυροβολισμοί!

Σε ένα αντίστοιχο περιστατικό, συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δυο Έλληνες.

Οι δύο «πιστολέρο» ηλικίας 34 και 38 χρόνων βρίσκονταν στο μπαλκόνι της κατοικίας στην οποία διαμένει ο 38χρονος, όταν ξαφνικά άρχισαν να ρίχνουν άσκοπους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ειδοποιήσουν την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σπίτι, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου- λάμψης. Θεσσαλονίκη: Ποδηλάτης δέχτηκε πυρά απο αυτοκίνητο!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση από άνδρες της Ασφάλειας, που έκαναν έρευνα στο διαμέρισμα του 38χρονου και διαπίστωσαν ότι, εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, είχε ακόμη ένα αεροβόλο πιστόλι με τρία σφαιρίδια, 48 φυσίγγια κρότου, ενώ καλλιεργούσε και ένα δενδρύλλιο κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα ύστερα από πυροβολισμούς σε παραλία!

Μια τραγωδία συνέβη στην Σουηδία όταν μια γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς σε παραλία! Ακόμη δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και ένα παιδί ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας τους.

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά της, αναφέρει η ιστοσελίδα «The Local». Σοκ: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί λεωφορείο! (Video)

«Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα και χρησιμοποιούμε όλες τις πηγές μας για να το ερευνήσουμε και στέλνουμε αστυνομικούς ώστε να μιλήσουν με αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, οι οποίοι μπορεί να επηρεάστηκαν από αυτό που συνέβη», σημείωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η ίδια αξιωματούχος τόνισε πως το σημείο έχει αποκλειστεί και γίνονται έρευνες, ενώ αναμένεται να σταλούν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε οκτώ με δέκα φορές από ένα κοντινό κτήριο, ενώ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ένας, «ακούστηκε λες και χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά όπλα».

Άλλος μάρτυρας σημείωσε πως η γυναίκα κρατούσε το παιδί όταν δέχθηκε τη σφαίρα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης! Ένας τραυματίας

Σε εξέλιξη είναι από την αστυνομία, οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ατόμου, το οποίο περίπου στις 16.30 πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άνδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης σκοτώθηκε στη προσπάθειά του να διαφύγει!

Το επεισόδιο συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες στο πάρκο της οδού Εθνικής Αμύνης, απέναντι από το ΑΠΘ.

To θύμα της επίθεσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GrTimes, πήγε μόνο του στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, το άτομο θα διακομιστεί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ιεράπετρα: Διαρρήκτης περίστανε τον αστυνομικό και έκλεβε ανυποψίαστους νεαρούς!

Ο 29χρονος «μαϊμού» αστυνομικός συνελήφθη τελικά για... άλλο λόγο

Η εξιχνίαση της διάρρηξης σε ένα περίπτερο στην Ιεράπετρα, βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να εξιχνιάσουν την περίεργη κλοπή από έναν άνδρα που παρίστανε τον... συνάδελφό τους και ξάφρισε έναν από τους τρεις νεαρούς που σταμάτησε δήθεν για έλεγχο στοιχείων!

Ήταν την περασμένη Πέμπτη, όταν ο άγνωστος -τότε- άνδρας που προσποιήθηκε τον αστυνομικό έκανε σωματική έρευνα σε τρεις 18χρονους Έλληνες μαθητές και έπειτα τους άφησε να φύγουν. Ωστόσο, ο ένας διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε στην τσέπη του είχαν κάνει φτερά. Αμέσως οι τρεις νεαροί κατήγγειλαν το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί ο «μαϊμού» αστυνομικός

Ο 29χρονος Έλληνας δράστης συνελήφθη τελικά για... άλλο λόγο, την περασμένη Τρίτη, λίγες ώρες μετά την διάρρηξη που διέπραξε στο περίπτερο μιας 51χρονης σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας από το οποίο άρπαξε χρήματα, καπνικά είδη και διάφορα άλλα προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι αυτός είχε ξαφρίσει τον μαθητή παριστάνοντας τον αστυνομικό κι έτσι στην αρχική δίωξη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου του άσκησε και συμπληρωματική με νέες κατηγορίες για κλοπή και αντιποίηση αρχής. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλα αδικήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share