Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

55χρονος συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια στην Κέρκυρα!

Δείτε αναλυτικά!

17 Σεπτεμβρίου 2019 16:20
55χρονος συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια στην Κέρκυρα!

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δύσβατη, δασώδη, περιοχή στους Καλαφατιώνες, στη Μέση Κέρκυρα, αφήνοντας πίσω της περισσότερα από 30 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και εγκαταλειμμένου ελαιώνα.

Δείτε επίσης: Λέρος: Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό!

Για περίπου οχτώ ώρες οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες, ενώ για πολλές ώρες γινόταν εναέριες διαδοχικές ρίψεις επιβραδυντικών χημικών και νερού, από τέσσερα πετζετέλ και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Ιονίων νήσων, Ανδρέας Ρίζος, «η φωτιά ήταν πολύ δύσκολή λόγω της περιοχής που εξελισσόταν, αλλά έχει οριοθετηθεί. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κέρκυρας καθώς και της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας».

Την ίδια ώρα αιτία της φωτιάς φέρεται πως ήταν η σπίθα που ξέφυγε από αλυσοπρίονο που χρησιμοποίησε κάτοικος της περιοχής για να κόψει κλαδιά.

Σύμφωνα με τον κ. Ρίζο πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού εξ αμελείας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, πήρε τακτική δικάσιμο και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Κέρκυρα: Συνελήφθη για εμπρησμό μια 39χρονη γυναίκα!

Συνελήφθη για εμπρησμό μια 39χρονη γυναίκα στην Κέρκυρα! Η 39χρονη που φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της, οδηγήθηκε με εισαγγελική παραγγελία, σε ψυχιατρική εκτίμηση. Πυρκαγιά στην Νέα Μάκρη: "Καθαρά εμπρησμός" δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής!

Την 39χρονη υπήκοο Αλβανίας που φέρεται ότι έβαλε σήμερα δύο φωτιές στο χωριό του Αγίου Μάρκου με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν σπίτια, εντόπισαν νωρίς το απόγευμα, άνδρες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας

Η φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Μάρκου, ωστόσο, τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική (που συμμετείχε με εννιά οχήματα, συνέδραμαν επίσης ο δήμος, η περιφέρεια και εθελοντές)..

Κέρκυρα: Νεκρή ανασύρθηκε 79χρονη από τη θάλασσα!

Νεκρή ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή «Μώλος» στη Νότια Κέρκυρα μία 79χρονη, της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης. Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στην παραλία Κοκκάρι!

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share