Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μύκονος: Βρέθηκέ νεκρός δύτης! Επιχείρηση για την ανάσυρση της σωρού του!

Τι συνέβη;

17 Σεπτεμβρίου 2019 07:59
Μύκονος: Βρέθηκέ νεκρός δύτης! Επιχείρηση για την ανάσυρση της σωρού του!

Επιχείρηση ανάσυρσης ενός 43χρονου δύτη, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δύτες στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου, αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Τραγωδία στην Κάρπαθο: Ανασύρθηκε και η σορός του δεύτερου δύτη!

Ο 43χρονος που είναι μέλος του πληρώματος του σκάφους «SEA DRAGON» σημαίας Βρετανίας, πραγματοποιούσε κατάδυση στη εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Δύο ιδιώτες δύτες καταδύθηκαν και εντόπισαν χθες τον αγνοούμενο, αλλά κατά την διάρκεια ανάσυρσής του, ένας εκ των δύο αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα την εσπευσμένη ανάδυσή του στην επιφάνεια.

Σοκ στην Κάρπαθο: Επτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο!

Σοκ έπαθαν οι εφτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο στην Κάρπαθο όταν έπεσε σε θαλασσοταραχή! Το τουριστικό πλοίο μετέφερε 162 επιβάτες!

Το πλοίο που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πηγαδιών με προορισμό το Διαφάνι, με 162 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, επέστρεψε όπου οι τραυματίες παρελήφθησαν από ιδιωτικό όχημα αρχικά σε ιδιωτική κλινική και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου. Σεισμός στην Κάρπαθο!

Εξι από αυτούς πήραν εξιτήριο, ενώ μία 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Στο πλοίο πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκαν φθορές στην περιοχή της πλώρης καθώς και φθορά μέρους του καταστρώματος.

Από το Λιμεναρχείο Κάρπαθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σοκαριστικό έγκλημα στην Κάρπαθο: Σκότωσε 68χρονο με 9 μαχαιριές!

Έγκλημα σοκ στην Καρπάθου, όπου εχθες στις 12:10 το βράδυ, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε με περισσότερες από 9 μαχαιριές, έναν 68χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στην περιοχή Πηγάδια. Να σας θυμίσουμε ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εντατική επιχειρηματίας έπειτα απο επεισόδιο για κόντρες!

Ο 27χρονος, που φαίνεται να αντιμετώπιζε παλαιότερα ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στο κατάστημα του 68χρονου και ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι και τον χτύπησε για περισσότερες από 9 φορές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και εξέπνευσε ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 27χρονος, όχι μόνο δεν σταμάτησε στις εντολές των αστυνομικών, αλλά αντέδρασε βίαια, έφυγε από το σημείο, έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τα όσα είπαν στη Ροδιακή κάτοικοι του νησιού κολύμπησε σε κοντινή βραχονησίδα όπου και κρύφτηκε!

Αμέσως κινητοποιήθηκε και το λιμενικό σώμα όπου στη συνέχεια με πλωτό σκάφος, αστυνομικοί και λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο όπου τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το νησί είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό. Ο ίδιος ο δράστης, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στους αστυνομικούς για το πως έφθασε στο φονικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share