Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καμίνια: Νεκρός άντρας ύστερα από ατύχημα με μηχανή!

Έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα!

16 Σεπτεμβρίου 2019 20:29
Καμίνια: Νεκρός άντρας ύστερα από ατύχημα με μηχανή!

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια, κοντά στο πάρκο.

Συμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο 35χρονος οδηγός της μηχανής, στην προσπάθειά του να αποφύγει έναν 76χρονο που διέσχιζε το δρόμο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σε ότι αφορά τον ηλικιωμένο, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά τον τραυματισμό του.

Σχετική έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πειραιά.

Βίντεο - Σοκ: Παραλίγο να καταγράψει τον θάνατό του σε διασταύρωση των Χανίων!

Ο οδηγός της μηχανής καταγράφει τη διαδρομή του αλλά και τον παραλίγο θάνατό του σε διασταύρωση των Χανίων

Ήδη μετράει 50 νεκρούς η Κρήτη στην άσφαλτο το 2019. Θα περίμενε κανείς, μπροστά στις συνταρακτικές εικόνες των δυστυχημάτων και τον θρήνο των συγγενικών τους προσώπων, οι οδηγοί να έδειχναν περισσότερη προσοχή.

Κάποιοι όμως παραμένουν αμετανόητοι. Αυτό διαπιστώνουμε βλέποντας τα βίντεο ενός οδηγού μηχανής, που το ίδιο βράδυ, από τη μία γλιτώνει τα χειρότερα, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου παραβιάζει το κόκκινο στο κέντρο της πόλης, ενώ από την άλλη θα μπορούσε να είναι μάρτυρας ακόμη ενός τροχαίου στην οδό Κισσάμου, με άλλον οδηγό να… γκαζώνει ενώ ήδη έχει ανάψει το κόκκινο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share