Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Θλίψη!

16 Σεπτεμβρίου 2019 14:42
Τραγωδία στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του σε κεντρική περιοχή του Βόλου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας 82χρονος άνδρας. Τραγωδία: Επιβάτης πλοίου βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του!

Ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα και η Αστυνομία ενημερώθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ότι από το σπίτι του άνδρα έβγαινε μια έντονη οσμή.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν νεκρό τον 82χρονο.

Ο θάνατός του εκτιμάται ότι επήλθε πριν περίπου τέσσερις – πέντε ημέρες.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας! Ένας νεκρός!

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, με ένα νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ στην οδό Σπάρτης 4 στην πλατεία Αμερικής. Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι ένας 18χρονος Αφγανός.

Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, ενώ για το επεισόδιο διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλειας.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός δικυκλιστής στη Χερσόνησο!

Μια ακόμα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη αφού νεκρός είναι ένας δικυκλιστής στη Χερσόνησο! Ανυκουστο: Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε!

Θύμα ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, του οποίου τα στοιχεία αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, παραμένουν άγνωστα.

«Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και έφτασε στο Νοσοκομείο νεκρός», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Φανουργιάκης.

Σοκ στην Πάτρα: Νεκρός άντρας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι!

Νεκρός άντρας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πάτρα! Δυστυχώς η δυσοσμία έκανε τους περίοικους να ειδοποιήσουν την Αστυνομία! Θρίλερ στην Πάτρα: Νεαρός χτύπησε και λήστεψε ανήλικη!

Στη διασταύρωση των οδών Λύκωνος και Μαυροκορδάτου στην Πάτρα, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Σεβαστίδης! Εικονές σοκ από το σημείο του δυστυχήματος!

Νεκρός σε τροχαίο είναι ο Μιχάλης Σεβαστίδης και οι εικόνες σοκ από το συμβάν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Λάζαρου Μαύρου, για τον θάνατο του 69χρονου Μιχάλη Σεβαστίδη, ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και παρασύρθηκε από όχημα ενώ βρισκόταν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Καϊμακλί. Μαγνησία: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός!

Ο δημοσιογράφος περιγράφει τον άτυχο Μιχάλη ως ένα χαμογελαστό άνθρωπο που ζούσε για χρόνια με τεχνητο μέλος και διακινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο στην γειτονιά όπου διέμενε. Δημοσιεύει μάλιστα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την παρέα του 69χρονου για καφέ σε καφενείο στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Λάζαρου Μαύρου:

"Αυτοκίνητο, σε δρομάκι του Καϊμακλίου κτύπησε και σκότωσε σήμερα πάνω στο αναπηρικό του μηχανάκι τον Μίσιο μας, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, έξω από το σωματείο «Εθνικός» σήμερα Σάββατο 14.9.2019 το πρωί. Τον 69χρονο Μιχάλη μας τον Σεβαστίδη, εδώ και χρόνια ανάπηρο με τεχνητό το ένα πόδι, που κυκλοφορούσε στη γειτονιά με το αναπηρικό του μηχανάκι πάντα με το χαμόγελό του για όλους, τον σκότωσε ένα Μερσεντές που διέλυσε το μηχανάκι του και τον πέταξε μαζί με το κάθισμά του μέτρα πιο πέρα στην άσφαλτο...
Ο Μίσιος μας στο κέντρο της φωτογραφίας με γαλάζια φανέλα και γκρίζο γιλεκάκι, 1.5.2017, εκεί στο γειτονικό καφενεδάκι της πλατειούλας της Αγίας Βαρβάρας, με την τακτική παρέα, και με τον επίσης σε αναπηρικό μηχανάκι, τον Σπύρο μας, που τον είχε αφήσει ανάπηρο ένα αυτοκίνητο το οποίο καρφώθηκε στο υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στα φανάρια της Σαλαμίνος και Στασίνου με την Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου.
ΛΙΓΟ πιο πέρα, στο γειτονικό Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας πραγματοποιήθηκε μόλις πριν δυο χρόνια 3.12.2017 και η μαζική εκδήλωση των κατοίκων εκείνων των γειτονιών με αίτημα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, εις μνήμην της σκοτωμένης σε τροχαίο μαθήτριας Στέφανης Χρυσοστόμου..."

Τραγωδία στην Μαγνησία: Τον πλάκωσε τρακτέρ!

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Κανάλια και η Μαγνησία, μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 78χρονος αγρότης, ο οποίος μάζευε αμύγδαλα στο χωράφι του και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο!

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες του Α.Τ. Βελεστίνου, οι οποίοι στο πλαίσιο της Προανάκρισης θα διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share