Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγικό: Σκότωσαν με φόλες 26 σκύλους!

Τραγικός θάνατος 26 σκύλων στη Φλώρινα!

16 Σεπτεμβρίου 2019 13:34
Τραγικό: Σκότωσαν με φόλες 26 σκύλους!

Απάνθρωπη επίθεση κατά των ζώων στο Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση, που μιλά για «πολύ ισχυρό δηλητήριο». Σημειώθηκε εξόντωση τεράστιας έκτασης σκύλων σε τρία χωριά της Φλώρινας, όπως καταγγέλλει ο Αρκτούρος, καθώς 26 σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλες!

Δες και αυτό: Θήβα: Φωτιά σε κυνοτροφείο!

Στα χωριά Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο Φλώρινας πριν από λίγες ασυνείδητοι δολοφόνοι έριξαν φόλες με πολύ ισχυρό δηλητήριο, όπως καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση, με αποτέλεσμα 12 σκυλιά να χάσουν την ζωή τους.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook ο Αρκτούρος, «καταδικάζει απερίφραστα την πρακτική της φόλας από την οποία χάνονται μαζικά οικόσιτα αλλά και άγρια ζώα, ενώ θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές»

Ολόκληρη η ανάρτηση και οι σοκαριστικές φωτογραφίες:

Απίστευτης έκτασης μαζική δηλητηρίαση σκύλων στο Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο Φλώρινας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Συνολικά 26 σκυλιά, τα περισσότερα κτηνοτρόφων, βρήκαν φρικτό θάνατο από πολύ ισχυρό δηλητήριο! Δυστυχώς οι προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν τα σκυλιά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσε την περιοχή σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα δολώματα ή αλλά νεκρά ζώα. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την πρακτική της φόλας από την οποία χάνονται μαζικά οικόσιτα αλλά και άγρια ζώα, ενώ θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Κτηνωδία: Δηλητηρίασαν με φόλες σκύλους στην Κρήτη!

Οργή και θλίψη προκαλεί για μία ακόμα φορά η θέα νεκρών σκυλιών στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Επισκοπή Ηρακλείου που δηλητηριάστηκαν από φόλες, τις οποίες πέταξε νοσηρός εγκέφαλος. Κτηνωδία στη Θεσπρωτία: Πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο με 300 σκάγια

Κάτι που δυστυχώς έχει συμβεί και στο παρελθόν και παρά την κατακραυγή πολιτών της περιοχής, ουδείς τιμωρήθηκε γι’ αυτήν την κτηνώδη συμπεριφορά.

Υπάρχουν υποψίες για συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Την τελευταία φορά στο χωριό υπήρξαν μαζικά κρούσματα και μόλις ένα σκυλί κατάφερε να σωθεί χάριν στην άμεση επέμβαση κάποιων κατοίκων που το πρόλαβαν.

Αυτή τη φορά τα ζώα εντοπίστηκαν νεκρά και ουδείς μπόρεσε να τα βοηθήσει από τον μαρτυρικό θάνατο στα οποία το καταδίκασε αυτός ο εγκληματίας.

Τέτοιες εικόνες πάντως μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν και δεν περιποιούν τιμή για την τοπική κοινωνία.

Πόρτο Ράφτη: Πέταξαν σκυλάκι με σχοινί και πέτρα στον λαιμό στην θάλασσα! 15 μέρες έβγαλαν από τον βυθό ότι είχε απομείνει!

Φρίκη προκαλεί η κτηνωδία στο Πόρτο Ράφτη! Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία άγνωστοι πέταξαν στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας στο Πόρτο Ράφτη ένα σκυλάκι στην θάλασσα στο οποίο είχαν δέσει μια πέτρα στον λαιμό!

10 μέρες μετά ένας χειμερινός κολυμβητής το έβγαλε από την θάλασσα! Φυσικά και το σκυλάκι είχε αποσυντεθεί!

Δείτε την σοκαριστική ανάρτηση!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share