Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Φωτιά σε θαλαμηγό στη Χαλκιδική!

Πλωτό φράγμα για αποφυγή ρύπανσης

16 Σεπτεμβρίου 2019 09:25
Συναγερμός: Φωτιά σε θαλαμηγό στη Χαλκιδική!

Φωτιά εκδηλώθηκε σε θαλαμηγό με την ονομασία «MIRAGO», σημαίας ΗΠΑ, με έξι επιβάτες, χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή Ξυνών Παλουρίου στη Χαλκιδική. Πυρκαγιά σε θαλαμηγό στους Αντίπαξους με 10 επιβάτες!

Άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λϊμενικού Σώματος, καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησαν την πυρκαγιά χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμων.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν από το σκάφος και είναι καλά στην υγεία τους. Καλιφόρνια: Κάηκαν ζωντανοί! 25 νεκροί από φωτιά σε σκάφος! (photos-video)

Στον χώρο γύρω από τη θαλαμηγό έχει τοποθετηθεί φράγμα προς αποφυγή τυχόν θαλάσσιας ρύπανσης.

Για τα αίτια της φωτιάς προανάκρινιση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, ενώ συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους.

Φλεγόμενο σκάφος βούλιαξε ανοιχτά των Παξών!

Φωτιά σε σκάφος 8 μέτρων ξέσπασε περίπου στις 18:00 για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στους Παξούς. Στιγμές αγωνίας πέρασαν δυο Ιταλοί σε θαλαμηγό στην Κέρκυρα!

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική και Λιμενικό όπου προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά ωστόσο μετά από λίγα λεπτά το σκάφος βούλιαξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκε ένας κρότος σαν έκρηξη και στην συνέχεια το σκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες. Το συγκεκριμένο σκάφος είναι ιδιωτικό και καθημερινά εκτελούσε τουριστικές περιηγήσεις. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες προορισμός του ήταν το νησί των Οθωνών ενώ εντός του ήταν 4 άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

Φωτιά σε σκάφος στην Μονή Αίγινας!

Φωτιά πήρε σήμερα το πρωί ένα σκάφος που βρισκόταν στην Μονή, το νησάκι κοντά στην Αίγινα, στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες, οι οποίοι βγήκαν από το σκάφος και είναι καλά στην υγεία τους. Καλιφόρνια: Κάηκαν ζωντανοί! 25 νεκροί από φωτιά σε σκάφος! (photos-video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό το σκάφος ήταν δεμένο στην πλαζ του νησιού και πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν πολλές εκρήξεις.

Στην περιοχή σπεύδουν πλωτό της πυροσβεστικής και σκάφος του Λιμενικού.

Σοκ στην Ζάκυνθο: Τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε αλιευτικό!

Επαγγελματικό τουριστικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βολιμών στην Ζάκυνθο, προσέκρουσε με ταχύτητα σε διερχόμενο αλιευτικό σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο καπετάνιος του δεύτερου πλοίου. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία Πόρτο Χέλι: «Δεν εξαφανίστηκα, τους βοήθησα», υποστηρίζει ο Γάλλος χειριστής του σκάφους!


Το τουριστικό σκάφος δεν μετέφερε εκείνη την ώρα επιβάτες και ο καπετάνιος του αλιευτικού μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στον ώμο του.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Φωτιά σε σκάφος στη Γλυφάδα! (Video)

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε σκάφος αγκυροβολημένο στη Δ' μαρίνα Γλυφάδας, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε την πρώτη ειδοποίηση για τη φωτιά στις 11.37 και με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν φαίνεται να απειλούνται άλλα σκάφη.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share