Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Ανήλικη διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ!

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της!

15 Σεπτεμβρίου 2019 18:10
Σέρρες: Ανήλικη διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ!

Ανήλικη διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ στις Σέρρες! Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 17 ετών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 17χρονη, όπως διαπιστώθηκε μετά από σχετική έρευνα, κατάφερε να εισβάλει στην οικία της 74χρονης γυναίκας και να αφαιρέσει μέσα από αυτή κοσμήματα αξίας 10.000 ευρών, σύμφωνα με εκτίμηση της ηλικιωμένη παθούσας. Συναγερμός στις Σέρρες: Εξαφάνιση 16χρονης!

Γνώριζε για τα κοσμήματα που είχε η ηλικιωμένη;

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της 18ης Αυγούστου. Σημειώνεται ότι ακόμη δεν είναι γνωστό εάν η 17χρονη γνώριζε την ηλικιωμένη, καθώς ο τρόπος δράσης της φανερώνει πως πιθανών να ήταν καλά πληροφορημένη για τα κοσμήματα τα οποία είχε η 74χρονη γυναίκα στην οικία της.

Κρήτη: Γυναίκα κακοποίησε την μητέρα της και την παράτησε στην αυλή!

Σοκ προκαλεί στην Κρήτη μια γυναίκα η οποία κακοποίησε την μητέρα της και την παράτησε στην αυλή!

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε πεσμένη χθες το απόγευμα στην αυλή της ένας γείτονας και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, με τα τραύματά της, εκδορές στα χέρια κλπ, να μαρτυρούν ότι δεν τραυματίστηκε από πτώση, όπως υπέθεσαν αρχικά.

Έτσι, η ίδια ομολόγησε ότι κακοποιήθηκε από την ίδια της την κόρη, μία 55χρονη που αναζητήθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Όπως είναι λογικό, σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία από αυτό το αναπάντεχο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Βαφτίστηκε η μικρή Εμμανουέλα, κόρη του ζευγαριού που πνίγηκε στην Κρήτη! (video)

Το μωρό της τραγωδίας του Γεροπόταμου, η μικρή Εμμανουέλα, που ορφάνεψε τον περασμένο Φλεβάρη, όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν στον θάνατο τους γονείς της, τη γιαγιά και τη θεία της, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο επιστρέφοντας από γαμήλιο γλέντι στο Πετροκεφάλι Μεσαράς, έλαβε τη θεία φώτιση μέσω της βάπτισης.

Το μυστήριο τελέστηκε πριν από 40 ημέρες στον Άγιο Γεώργιο στο Σεληνάρι, όπου την είχαν τάξει οι αδικοχαμένοι γονείς της, Κώστας και Ροδούλα, πριν ακόμη γεννηθεί, επειδή είχαν χάσει ένα παιδί πριν γεννηθεί εκείνη.

Τη μικρή Εμμανουέλα μεγαλώνουν τώρα οι παππούδες και γονείς του πατέρα, Μανόλης και Λίτσα Γιαννακάκη.

Ο παππούς της μικρής Εμμανουέλας, βαθύτατα συγκινημένος, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, λέγοντας πώς είναι να μεγαλώνει το εγγόνι του.

Μάλιστα, δάκρυσε όταν περιέγραψε πως το κοριτσάκι «βλέπει τη φωτογραφία του μπαμπά της και φωνάζει “μπαμπά, μπαμπά”. Σαν από ένστικτο».

Όπως ανέφερε, «της έχουμε πει ότι οι γονείς της είναι πλέον “αστεράκια” στον ουρανό. Δεν της το έχουμε κρύψει ποτέ».

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη ο 29χρονος σύζυγός της Κωσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφής της Μαριλένα Τζαγκαράκη και η 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου, ήταν οι επιβάτες του μοιραίου οχήματος το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού που είχαν φουσκώσει εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Αγνωστο είναι γιατί ο οδηγός επέλεξε να επιστρέψει από το συγκεκριμένο δρόμο αντί αντί να ακολουθήσει πορεία ανατολικά προς τον δρόμο Μοίρες–Πόμπια και στη συνέχεια να μεταβεί στον προορισμό του. Τα κρητικά Μέσα σημειώνουν ότι υπήρχε ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής.

Η 30χρονη Ρ.Τ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share