Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανυκουστο: Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε!

Αν είναι δυνατόν!

14 Σεπτεμβρίου 2019 14:05
Ανυκουστο: Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε!

Το «θράσος» του ανιψιού ξεπέρασε κάθε όριο αφού δεν δίστασε με χρήση βίας να ληστέψει τον θείο του μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και οι δύο, αρπάζοντας του 3000 ευρώ και κοσμήματα. Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη!

Το περιστατικό έλαβε χώρα, το πρωί του Σαββάτου, σε περιοχή της Σητείας όταν ο 34χρονος επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με το θείο του, γνωρίζοντας ο πρώτος ότι ο τελευταίος είχε πάνω του 3.000 ευρώ.

Μην χάνοντας λεπτό και αφού έδεσε το θείο του στο κάθισμα του αυτοκινήτου, για να τον ακινητοποιήσει, του πήρε τα λεφτά μαζί με έναν σταυρό και ένα δαχτυλίδι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ο θείος κατάφερε να λυθεί μόνος του, κάλεσε την αστυνομία στην οποία και λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό με τον ανιψιό του.

Ο 34χρονος τελικά εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην Χερσόνησο, από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος όμως γνώριζε την περίπτωση και ακολούθησε ως εκ τούτου η σύλληψη του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ, από τα συνολικά 3000 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ληστείας και ναρκωτικών ουσιών ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (14.09.2019) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία η οποία διαπράχθηκε σε βάρος 67χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Σητείας.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (13.09.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ο 34χρονος με απειλή και χρήση βίας αφαίρεσε από 67χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και κοσμήματα.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων από αστυνομικές Υπηρεσίες, ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα (14.09.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε κολόνα!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στον Γαλατά, στο νομό Χανίων της Κρήτης.Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συντρίμμια. Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου: Εγκλωβίστηκε γυναίκα!

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες με πολύ ελαφρά τραύματα και έχοντας τις αισθήσεις του διεκομίσθη σε καλή κατάσταση από διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το τρομερό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος το κόμβου του Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από Κίσαμο προς Χανιά όταν από άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού προσέκρουσε σε κολόνα και σε τσιμεντένιο τοιχίο βρέθηκε στην μέση του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Γρήγορα οι πυροσβέστες τον έβγαλαν και τον παρέδωσαν σε καλή κατάσταση στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη την στιγμή που συνέβη η εκτροπή του αυτοκινήτου δεν κινείτο άλλο όχημα στο ρεύμα κυκλοφορίας. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share