Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννινα: Βρεθηκέ φορτηγό με 1 τόνο κάνναβη!

Τι συνέβη;

13 Σεπτεμβρίου 2019 17:31
Ιωάννινα: Βρεθηκέ φορτηγό με 1 τόνο κάνναβη!

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο έμφορτο με 951 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης. Μέλη κυκλώματος προμήθευαν ναρκωτικά σε ανήλικους στο Ηράκλειο!

Συνελήφθη ο 30χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

"O αέρας τα έβαλε στην τσάντα": Η επική δικαιολογία μιας γυναίκας όταν την συνέλαβαν για ναρκωτικά!

Αυτή είναι η επική δικαιολογία μιας γυναίκας όταν την συνέλαβαν για ναρκωτικά!

ΟΚ, όταν κάποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναγκάζεται να καταφύγει σε ψέματα για να γλιτώσει. Αυτά όμως πρέπει να έχουν μία... δόση αλήθειας για να γίνουν πιστευτά και να μην φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μία κοπέλα όμως στις ΗΠΑ μάλλον είχε διαφορετική άποψη όταν η αστυνομία την συνέλαβε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η Kennecia Posey οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην Φλόριντα, όταν οι αρχές την είδαν να κάνει παράνομα αναστροφή και την σταμάτησαν για έλεγχο.

Διαπίστωσαν όμως πως μία έντονη μυρωδιά κάνναβης έβγαινε από το όχημα και έτσι αποφάσισαν να το ψάξουν.

Κατά την διάρκεια της έρευνας λοιπόν βρήκαν σε μία τσάντα ένα σακουλάκι με χασίς και ένα με κοκαΐνη, με την 26χρονη να παραδέχεται ότι το πρώτο ήταν δικό της και όχι το δεύτερο.


Όταν όμως οι αρχές της απεύθυναν το εύλογο ερώτημα σχετικά με το πως βρέθηκε τότε η κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της, εκείνη απάντησε: «Επειδή φυσάει, λογικά θα το είχε πάρει ο αέρας και θα μπήκε από το παράθυρο στο αυτοκίνητο».

Φυσικά, ουδείς πείστηκε από την δικαιολογία, πέρασε κανονικά δικαστήριο και τώρα είναι έξω έχοντας καταβάλει εγγύηση.

Νεκρός ο έμπορος ναρκωτικών που ντύθηκε γυναίκα για να δραπετεύσει! (Video)

Ο Βραζιλιάνος κρατούμενος, που επιχείρησε να δραπετεύσει μεταμφιεσμένος στην κόρη του, βρέθηκε νεκρός στο κελί του, όπου, όπως όλα δείχνουν, απαγχονίστηκε, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο. Κορυδαλλός: Κρατούμενος μετέτρεψε το κελί του σε σουβλατζίδικο!

Ο 42χρονος Κλαουβίνο ντα Σίλβα, καταδικασθείς έμπορος ναρκωτικών, εξέτιε ποινή πολλών δεκαετιών, όταν τον συνέλαβαν ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει από τη φυλακή το περασμένο Σάββατο, ντυμένος όπως ακριβώς η κόρη του. Φορώντας μια ανατριχιαστική μάσκα, μακριά μαύρη περούκα και γυναικεία ρούχα, μεταξύ άλλων στηθόδεσμο, ο 42χρονος έγινε αντιληπτός από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Το βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, όπου εκείνος απαλλάσσεται βήμα βήμα από τη σουρεαλιστική μεταμφίεσή του, έγινε σύντομα viral.

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα, ωστόσο, σε μια αποτρόπαια εξέλιξη, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών του Ρίο είπαν ότι ο Σίλβα βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της πολιτείας.

«Ο κρατούμενος φαίνεται πως απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Ο θάνατος του Σίλβα προκαλεί αμηχανία στις σωφρονιστικές αρχές του Ρίο, που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι κατάφεραν να αποτρέψουν την άκρως ασυνήθιστη απόδρασή του. Ο 42χρονος είναι ο τελευταίος κρατούμενος που πεθαίνει σε φυλακή της Βραζιλίας, ένα θέμα που έχει αναδειχθεί σε πονοκέφαλο για τον πρόεδρο Ζαϊχ Μπολσονάρου.

Την περασμένη εβδομάδα, 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εξέγερσης σε φυλακή, στη βόρεια πολιτεία Παρά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share