Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Λαμία: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από διαρροή υγραερίου! (photos-video)

Σοκ!

12 Σεπτεμβρίου 2019 17:17
Συναγερμός στη Λαμία: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από διαρροή υγραερίου!  (photos-video)

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής σήμερα το μεσημέρι σε κεντρική οδό στη Λαμία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε κουζίνα διαμερίσματος. Πυρκαγιές μαίνονται σε Θήνια και Λαγκαδά της Κεφαλονιάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα που πήρε φωτιά βρίσκεται στην οδό Χατζίσκου στο ύψος του βενζινάδικου που υπάρχει στην οδό Όθωνος.

Άμεσα στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας που κατάφεραν να τη σβήσουν. Είχαν ήδη παραδοθεί στις φλόγες όμως ντουλάπια και οικιακές συσκευές εντός του χώρου και γενικά η ζημιά ήταν σημαντική.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πυρκαγιά πρέπει να ξεκίνησε από διαρροή φιάλης υγραερίου την ώρα μάλιστα που δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι.

Τα ακριβή αίτια ερευνά το ειδικό ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Παραλίγο τραγωδία στη Λαμία: Άνδρας πήγε να σφάξει τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου!

Σοκ επικρατεί στην Λαμία, μετά την είδηση πως άνδρας επιχείρησε να σφάξει την γυναίκα του με ξυράφι, τραυματίζοντας την.

Όλα συνέβησαν μετά από έναν τσακωμό που είχε το ζευγάρι μέσα στην πλατεία Πάρκου. Μάλιστα, έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ναρκωτικά.
Μετά τον τσακωμό του εκείνος γύρισε από πίσω και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, έκανε στην άτυχη γυναίκα τουλάχιστον δύο βαθιές ξυραφιές στο πρόσωπο.

Ο άνδρας είναι γνωστός στα στέκια, πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού.

Λαμία: Το συγκινητικό "ευχαριστώ" της οικογένειας του αδικοχαμένου 15χρονου ποδηλάτη!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου το Σάββατο για το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 15χρονο Μάριο Λέτσο, αλλά και για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

«Όλη η Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου για να πει το τελευταίο αντίο στον Μάριο και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.

Και όσοι συμπολίτες μας ήταν μακριά και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη κηδεία, ήταν νοερά εκεί, όπου ένα τεράστιο βουβό «ΓΙΑΤΙ» σκέπαζε τον ουρανό της πόλης.

Καλό σου ταξίδι Μάριε», γράφει η ανακοίνωση της οικογένειας, με γεμάτη θλίψη και πόνο

«Η οικογένεια Λέτσου ευχαριστεί όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του αδικοχαμένου του ''Άγγελου'' Μάριου»

ΣΩΤΗΡΗΣ-ΟΛΓΑ-ΠΕΤΡΟΣ
ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΡΗ ΛΕΤΣΟΥ

Τραγωδία στη Λαμία: Τραγική φιγούρα οι γιατροί γονείς του άτυχου 15χρονου που δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί τους!

Ο πατέρας του άτυχου νέου μετά την τραγωδία που έζησε στη Λαμία προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Από χθες το βράδυ όχι μόνο η Λαμία αλλά ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό ενός νεαρού ποδηλάτη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ένας 44χρονος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο οδηγός συνελήφθη αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα και το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Ελεύθερος ο οδηγός
Ο 44χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν τελικά οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σημειώνεται ότι το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, είναι ένα επικίνδυνο σημείο αφού ο δρόμος έχει μία μεγάλη -αλλά κατασκότεινη- ευθεία, χωρίς δημοτικό φωτισμό και συνήθως οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Αύριο η κηδεία του άτυχου νεαρού

Η κηδεία του 14χρονου Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share