Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 30χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Συγκλονιστικό!

12 Σεπτεμβρίου 2019 11:05
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 30χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στους δρόμους της Κρήτης, με έναν 30χρονο να χάνει τη ζωή του σε πρωινό τροχαίο στην εθνική οδό, στο ύψος της Γεωργιούπολης.

Ο άνδρας οδηγούσε μηχανή και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Τετάρτης, με ακόμη μία οικογένεια να βυθίζεται στο πένθος.

Να σας θυμίσουμε επίσης και το θέμα: Σοκ στα Χανιά: 12χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Το ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο και παρέλαβε τον 30χρονο, ωστόσο η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν μοιραία.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, με την τροχαία του ΒΟΑΚ να σπεύδει στο σημείο για την προανάκριση.

Τραγωδία στον Βόλο: Έγινε ο πρώτος τεχνικός έλεγχος του μοιραίου μηχανήματος!

H τραγωδία που έγινε στον Αλμυρό Βόλου συγκλόνισε το Πανελλήνιο.. Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος τεχνικός έλεγχος του μοιραίου μηχανήματος στο λούνα παρκ! Πότε αναμένεται όμως να βγει το πόρισμα; Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ κ. Χρήστο Νάστο, οι τρεις μηχανολόγοι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την Αστυνομία, παρουσία τεχνικού συμβούλου που όρισε η ιδιοκτήτρια, έκαναν έλεγχο των τεχνικών προδιαγραφών και της λειτουργίας του μηχανήματος.

Αν και το πόρισμα αναμένεται σε διάστημα περίπου 20 ημερών, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι ειδικοί δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του μοιραίου «χαλιού» από το οποίο εκσφενδονίστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα η ανήλικη μαθήτρια.

Όταν το πόρισμα των πραγματογνωμόνων παραδοθεί στην Αστυνομία, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται και θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, που θα προχωρήσει σε προκαταρκτική έρευνα για το δυστύχημα που έγινε πανελλαδικό θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό.

Τραγωδία στα Χανιά: Άντρας έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου!

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Νοσοκομείο Χανίων, όταν ένας άντρας έπεσε από τον 5ο όροφο!

Ένας 87χρονος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου έξω από τη χειρουργική κλινική με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Επίσης, «βουτιά» θανάτου για άνδρα στα Γιάννενα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μηνάς Βουλγαρίδης, ο ηλικιωμένος δεν νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο αλλά είχε περάσει από εξετάσεις για ένα γαστρεντερολογικό πρόβλημα. Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share