Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη: «Έφυγε» από την ζωή 6χρονο «αγγελούδι»!

Τραγωδία!

11 Σεπτεμβρίου 2019 15:19
Ανείπωτη θλίψη: «Έφυγε» από την ζωή 6χρονο «αγγελούδι»!

Ο 6χρονος Άγγελος, έφυγε από τη ζωή τη νύχτα, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο του Ρίου. Πέθανε η Ολυμπία Γεωργοπούλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγγελούδι είχε διακομιστεί στο Καραμανδάνειο και από εκεί στο Ρίο με πολύ υψηλό πυρετό και συμπτώματα εγκεφαλίτιδας - που όμως δεν επιβεβαιώθηκε απο τον εργαστηριακό έλεγχο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη, χορηγώντας φαρμακευτική αγωγή και κρατώντας το παιδάκι σε τεχνητο κώμα, για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός του. Πέθανε η Μάνια Κοζανίδη σε ηλικία 40 ετών!

Ο 6χρονος Άγγελος έδειξε τα τελευταία 24ωρα μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως το παιδάκι έφυγε δυστυχώς τη νύχτα από ανακοπή.

Το θλιβερό μαντάτο διαδόθηκε γρήγορα τόσο στο χωριό του πατέρα που διαμένει η οικογένεια στο Πελόπιο, όσο και στο χωριό που κατάγεται η μητέρα στο Γραίκα αλλά και στα Μακρίσια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, κανείς δεν μπορεί να συλλάβει πόσο πρόωρα, πόσο άδικα έφυγε απο τη ζωή ένα αγγελούδι. Σήμερα θα ήταν η πρώτη του μέρα στο σχολείο... Δεν πρόλαβε όμως ούτε να γίνει "πρωτάκι"...Μια μικρή λεπτομέρεια που δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην τραγωδία...

Σήμερα αναμένεται να γινει νεκροψία για να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του 6χρονου.

Πέθανε η Μάνια Κοζανίδη σε ηλικία 40 ετών!

Θλίψη για τη Μάνια Κοζανίδη, η οποία πέθανε μόλις στα 40 της, νικημένη από τον καρκίνο!

Η 40χρονη αφήνει πίσω της σύζυγο και δύο παιδιά.

Μια πολύτιμη δωρεά στη μνήμη της Μάνιας

Σε μια δωρεά ζωής προχώρησε η οικογένεια της Μάνιας Κοζανίδη, που μέσα στο πένθος της, σκέφτηκε να βοηθήσει στον αγώνα γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το θέμα: Τραγωδία: «Βουτιά» θανάτου για άνδρα στα Γιάννενα!

Αντί στεφάνων ζητήθηκε από τους οικείους της να γίνουν δωρεές στο Σύλλογο μας. Πολλοί άνθρωποι παρακινήθηκαν να μετουσιώσουν τη λύπη τους σε ελπίδα ζωής... Να βοηθήσουν το "Στόχο - Πρόληψη" για να βοηθήσει με τη σειρά του συνανθρώπους που υποφέρουν...

Πέθανε ο Ρόμπερτ Φρανκ!

Θρήνος με τον θάνατο του Ρόμπερτ Φρανκ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 94 ετών!

Ο Αμερικανός, ελβετικής καταγωγής, φωτογράφος Ρόμπερτ Φρανκ, μεγάλη φυσιογνωμία του χώρου, απεβίωσε την Τρίτη σε ηλικία 94 ετών στον Καναδά, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι τον Νεοϋρκέζο γκαλερίστα του, Πίτερ ΜακΓκίλ. Επίσης να σας θυμίσουμε ότι βρέθηκε νεκρός ο Ιγκόρ Μακέεφ!

Ο Ρόμπερτ Φρανκ έγινε διάσημος με το άλμπουμ «Οι Αμερικανοί» (Les Americains) που κυκλοφόρησε στη Γαλλία το 1958 και στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1959, ένα βιβλίο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είχε τραβήξει στα ταξίδια του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα αληθινό μανιφέστο εναντίον τις παράδοσης που επρόκειτο να έχει βαθιά επίδραση στις επόμενες γενιές.

Σύμφωνα με τη νεοϋρκέζικη εφημερίδα, ο θάνατός του επήλθε στο Ινβερνές, στη Νέα Σκωτία. Πολλοί φωτογράφοι απέτισαν αμέσως φόρο τιμής σε έναν ομότεχνο που επηρέασε εις βάθος τη ματιά τους.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, αμερικανική μεγαλοφυΐα», έγραψε ο Τζέρι Σαλτς, κριτικός του περιοδικού New York και υποψήφιος για το βραβείο Pulitzer κριτικής. Κυκλοφόρησε το ‘Les Americains’ το 1958. Άλλαξε τον κόσμο».

Πολλοί ανακαλούν μια φράση του συγγραφέα Τζακ Κέρουακ, ο οποίος είχε γράψει τον πρόλογο των «Αμερικανών».

«Με τη μικρή φωτογραφική μηχανή του, την οποία σηκώνει και χειρίζεται με το ένα χέρι, έβγαλε μια εικόνα της Αμερικής σαν μελαγχολικό ποίημα, καταλαμβάνοντας τη θέση του ανάμεσα στους τραγικούς ποιητές αυτού του κόσμου», είχε γράψει ο συγγραφέας του «Στο δρόμο».

«Οι Αμερικανοί» εγγράφονται στο ρεύμα της γενιάς Μπιτ, ενός λογοτεχνικού και καλλιτεχνικού κινήματος, όπου το ένστικτο υπερισχύει των θεμελίων και των τεχνικών της φωτοειδησεογραφίας, όπου οι φωτογραφίες είναι σαν χτυπημένες και όχι πλέον καδραρισμένες.

Το έργο του χαρακτηρίζεται αποκαρδιωτικό κα ανατρεπτικό, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά του «αμερικανικού ονείρου»: τη φτώχεια, τον φυλετικό διαχωρισμό, τις ανισότητες και τη μοναξιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share