Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Κατήγγειλε τον συνάδελφό της για βιασμό!

Έγινε στον εργασιακό χώρο!

11 Σεπτεμβρίου 2019 13:22
Σοκ στην Κρήτη: Κατήγγειλε τον συνάδελφό της για βιασμό!

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε στις Αρχές από μια 23χρονη Ελληνίδα ξενοδοχοϋπάλληλο. Φρίκη! 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε σε τουαλέτα εστιατορίου! (photo)

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, το περιστατικό έγινε σε περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου εργάζονται τόσο η ίδια όσο και ο 35χρονος, επίσης Έλληνας, που κατηγορείται ότι τη βίασε.

Η καταγγελία έγινε χθες και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την υπόθεση, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ δόθηκε εντολή η 23χρονη να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Γυμνάστρια αποπλάνησε ανήλικο! (photos)

Δεν έχουν τελειωμό οι υποθέσεις ανάρμοστης σχέσης μεταξύ δασκάλων και μαθητών στις ΗΠΑ, καθώς άλλη μία ήρθε στην επιφάνεια από το Ιλινόις. 5 χρόνια φυλάκιση για δασκάλα: Είχε ερωτική σχέση με 15χρονη! (Photo)

«Δράστης» μια 23χρονη γυμνάστρια που προσελήφθη ως δασκάλα σε σχολείο της πολιτείας, προκειμένου να αναλάβει τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ. Η Χάιλι Ρένο προσελήφθη το 2018, αλλά λίγο καιρό μετά, πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ με ανήλικο μαθητή της.

Αμέσως έγινε καταγγελία και η δασκάλα και πρώην αθλήτρια του κολεγιακού μπάσκετ, συνελήφθη και κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν άλλα στοιχεία για την υπόθεση, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το σχολείο ήδη απέλυσε την συγκεκριμένη δασκάλα και σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η οικογένεια του μαθητή που αποπλανήθηκε έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και πως δεν υπάρχουν στοιχεία για σεξουαλική αποπλάνηση άλλου μαθητή.

"Σε θέλω χωρίς όρια"..σοκάρουν τα μηνύματα της δασκάλας προς τον μαθητή της!

Απίστευτα είναι τα μηνύματα μιας δασκάλας και το περιεχόμενο τους! Ο μαθητής της ήταν μόνο 13 ετών και του έστελνε πολύ προχωρημένα μηνύματα, χαρακτηριστικά: "Σε θέλω χωρίς όρια"!

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία σημειωτέον είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια κατηγορείται ότι διατηρούσε πολύμηνο δεσμό με έναν από τους μαθητές της τάξης της, ενώ σαν αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που αντάλλασσε με το ανήλικο αγόρι.

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της βρέθηκε η 28χρονη δασκάλα της 6ης τάξης του δημοτικού σχολείου Las Bricas στην πολιτεία της Αριζόνα, αφού παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή για τη σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν 13χρονο μαθητή της.

Η σχέση της 28χρονης δασκάλας με το νεαρό μαθητή αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2018 όταν η μητέρα του τελευταίου διαπίστωσε την ύπαρξη των επίμαχων μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού, ενώ ακολούθησε τόσο η απομάκρυνσή της από το σχολικό περιβάλλον όσο και η ποινική δίωξη εναντίον της για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Ζαμόρα παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστή τη σχέση της με τον 13χρονο μαθητή και κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, με την ποινή της να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 28χρονη δασκάλα είχε συνευρεθεί επανειλημμένα με τον μαθητή εντός της σχολικής αίθουσας, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασε να ερωτοτροπήσει μαζί του μπροστά σε έναν ακόμα ανήλικο μαθητή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share