Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

1312: Τι σημαίνει ο αριθμός που έγραψαν με αίμα στον τοίχο; (photos)

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι από το αποτρόπαιο θέαμα!

11 Σεπτεμβρίου 2019 12:52
1312: Τι σημαίνει ο αριθμός που έγραψαν με αίμα στον τοίχο; (photos)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές στον Πύργο, μετά τα άκρως περίεργα ευρήματα που εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας. Θρίλερ στη Νέα Ιωνία: Μωρό βρέθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας!

Γκράφιτι από αίμα σε πόρτες και τοίχους και κηλίδες αίματος στα σκαλοπάτια, έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ που στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Νωρίς το πρωί περίοικος αντιλήφθηκε τις κηλίδες αίματος και ενημέρωσε τις αρχές. Φαινόταν σα να είχαν μαχαιρώσει κάποιον που είχε χάσει αρκετό αίμα στο σημείο. Αμέσως άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία.

Παράλληλα αναζητήθηκε στα νοσοκομεία του νομού ή σε γιατρούς αν έχει μεταφερθεί εκεί κάποιος που έχει τραυματιστεί πιθανότατα σε συμπλοκή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Τι σημαίνει το «ματωμένο» 1312

Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό οι κηλίδες αίματος να μην ανήκουν σε άνθρωπο, αλλά κάποιος να χρησιμοποίησε κάποιο ζώο για να γράψει στους τοίχους συγκεκριμένα συνθήματα, όπως το 1.3.1.2. που μεταφράζεται σε A.C.A.B.

Τα αρχικά A.C.A.B σημαίνουν αυτολεξεί «All Cops Are Bastards», με το νούμερο 1 να αντιστοιχεί στο γράμμα Α, το 3 στο γράμμα C και ούτω καθεξής.

Σε κάθε περίπτωση όλο αυτό προκαλεί ανησυχία για το ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει ένα ζώο και με το αίμα του να γράψει συνθήματα σε τοίχους.

Η έρευνα συνεχίζεται και εργαστηριακά ώστε να υπάρξει επιβεβαίωση ή μη για το αν το αίμα είναι από άνθρωπο ή από ζώο, ενώ αναζητούνται και άλλα στοιχεία.

Πέθανε η Ολυμπία Γεωργοπούλου!

«Έφυγε» σε ηλικία 100 ετών! Για την «Γειτονιά των Αγγέλων» ταξίδεψε η Ολυμπία Γεωργοπούλου. Η εκλιπούσα κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα 100 χρόνια και να θεωρείται μια από τις γηραιότερες γυναίκες όχι μόνο της Βέροιας, αλλά και ολόκληρης της Ημαθίας.

Γεννήθηκε το 1919 και έζησε σ' όλα αυτά τα χρόνια, την Γενοκτονία του Ποντιακού πληθυσμού, την Γερμανική κατοχή, τους Εμφυλίους, την Χούντα των Συνταγματαρχών, το Πολυτεχνείο, τη Μεταπολίτευση και τόσα άλλα ιστορικά γεγονότα. Είχε την χαρά να ζήσει παιδιά, εγγόνια, ακόμα και δισέγγονα.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας. Καλό Παράδεισο!

Σοκ: Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στο Ιράν η οποία πριν από μια εβδομάδα αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο στο οποίο είχε οδηγηθεί επειδή προσπάθησε να μπει σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Φρίκη στο Πανελλήνιο: Αυτοπυρπολήθηκε 17χρονη!

Η Σαχάρ Χονταρί προχώρησε στην ακραία αυτή πράξη όταν ενημερώθηκε ότι αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να οδηγηθεί στυ φυλακή για έξι μήνες.

Η 29χρονη Ιρανή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη.

Η Χονταρί ήταν γνωστή στα social media με τον παρατσούκλι «Blue Girl» από τα χρώματα της ομάδας Esteghlal που υποστήριζε. Σοκαριστική είδηση από την Θεσσαλονίκη: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από τον 6ο!

Η 29χρονη είχε προσπαθήσει τον περασμένο Μάρτιο να μπει στο γήπεδο Azadi της Τεχεράνης φορώντας ένα μπλε μαντίλι και ένα μακρύ παλτό τα οποία, όμως, δεν εμπόδισαν τους αστυνομικούς από το να την εντοπίσουν.

Τότε η Χονταρί είχε παραμείνει στα κρατητήρια για τρεις ημέρες πριν να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη της.

Στο Ιράν η παρουσία γυναικών σε γήπεδα ποδοσφαίρου απαγορεύεται -αν και επιτρέπεται για αγώνες βόλεϊ - με οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών να λένε ότι όσες φορές επετράπη σε γυναίκες να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου αυτό δεν ήταν τίποτε περισσότερο από «κόλπο δημοσιότητας».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share