Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ στον Έβρο: Ζευγάρι στα χέρια ληστών!

Τρόμος!

10 Σεπτεμβρίου 2019 11:28
Θρίλερ στον Έβρο: Ζευγάρι στα χέρια ληστών!

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου οι αστυνομικές αρχές, για να εντοπίσουν τέσσερις άγνωστους μέχρι στιγμής κακοποιούς οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην κοινότητα Πετράδες για να τους ληστέψουν. Συναγερμός στη Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή τράπεζας! (Video)

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες full face, διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού την ώρα που ο 89χρονος ιδιοκτήτης και η 88χρονη σύζυγός του κοιμόντουσαν, τους ξύπνησαν και τους ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας ζητώντας να τους δείξουν πού φύλαγαν τις οικονομίες τους. Οι τρομοκρατημένοι γέροντες τους έδωσαν όσα χρήματα είχαν, αλλά οι ληστές έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια ψάχνοντας και για άλλα.

Τελικά, δεν βρήκαν κάτι άλλο αξίας και αρκέστηκαν στο ποσό που τους έδωσαν τα θύματα, Έτσι, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα με κάποιο μέσο που είχαν παρκάρει μακρύτερα από το σπίτι για να μην ακουστούν όταν έφταναν. Την προανάκριση για τη ληστεία ανέλαβε η Ασφάλεια Διδυμοτείχου.

Απίστευτη υπόθεση: Κούριερ κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν δύο φορές, ενώ...!

Υπάλληλος κούριερ στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο φόρες ότι τον λήστεψαν, αλλά τελικά αμφότερες τις ληστείες τις είχε διαπράξει ο ίδιος. Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε εταιρεία ταχυμεταφορών, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Τα χρήματα, σύμφωνα με τον υπάλληλο της εταιρείας, προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας. Στην πραγματικότητα όμως τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: 19χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του!

Ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Οι δράστες δεν δίστασαν να τον απειλήσουν!

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξήλωσαν τον συναγερμό του σπιτιού, παραβίασαν ένα παράθυρο και κατάφεραν να βρεθούν μέσα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος στο σπίτι ο 19χρονος γιος της οικογένειας, αφού οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές. Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο φοιτητής, οι δράστες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, χωρίς να έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους και άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον χτυπούσαν, ζητώντας επίμονα χρήματα και χρυσαφικά. Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ενώ μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Bρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος!

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τα κοσμήματα της οικογένειας και αφού τα αρπάξαν εξαφανίστηκαν.

Φθιώτιδα: Αστυνομικοί έπιασαν Ρομά την ώρα της ληστείας!

Στην Φθιώτιδα Ρομά μπήκαν σε σπίτι με στόχο να το ληστέψουν αλλά οι Αστυνομικοί της περιοχής τους έπιασαν στα πράσα!

Η αστυνομία τους πέρασε χειροπέδες την ώρα που εισέβαλαν σε σπίτι για ληστεία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες δύο Ρομά ηλικίας 19 ετών, εισέβαλαν σε κατοικία στην οδό Δραγατσανίου, γύρω στις 8 το βράδυ. Αφού έσπασαν το παράθυρο μπήκαν μέσα στο σπίτι, αλλά ένας γείτονας τους είδε και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Το περιπολικό έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και έκανε τσακωτούς τους δύο νεαρούς.

Τους συνέλαβε και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια σήμερα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι δύο Ρομά έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές στη πόλη, καθώς έχουν διαπράξει ξανά ληστείες. Εχουν συλληφθεί ξανά μάλιστα, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και όπως φαίνεται είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν το «έργο» τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share