Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στην Κρήτη: Προσπάθησε να την στραγγαλίσει μπροστά στον 12χρονο γιο της!

Η ξαφνική επίθεση σε χωράφι

10 Σεπτεμβρίου 2019 11:09
Χαμός στην Κρήτη: Προσπάθησε να την στραγγαλίσει μπροστά στον 12χρονο γιο της!

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία 49χρονη γυναίκα, χήρα και μητέρα τριών παιδιών, στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στις 18.00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ένας 42χρονος αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει μπροστά στο γιο της! Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Ένας νεκρός και τρείς τραυματίες!

Όπως είπε η ίδια στην καταγγελία που έκανε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε χωράφι ιδιοκτησίας της, με πρωταγωνιστή τον άνδρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα της μετέφερε αγροτικά εφόδια, από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν. Τραγωδία στην Κρήτη: Ήταν νεκρός στο σπίτι του πάρα πολλές μέρες!

Η γυναίκα παρατήρησε μία περίεργη συμπεριφορά από μέρους του με ενοχλητικά τηλεφωνήματα και αναγκάστηκε να ενημερώσει τον εργοδότη του, γεγονός που από ό,τι φαίνεται τον εξόργισε.

Πήγε στο χωράφι, της επιτέθηκε βρίζοντάς τη με τον χειρότερο τρόπο, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπάει μέχρι που έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της με σκοπό να την πνίξει!

Ευτυχώς στο χωράφι βρισκόταν ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος ακούγοντας τις κραυγές πήγε να τη βοηθήσει και ο 42χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, αν και το αυτόφωρο έχει παρέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, με μώλωπες και εκδορές, πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε το περιστατικό.

Θρίλερ στην Κρήτη: Άνδρας επιχείρησε να αρπάξει 7χρονη από σχολείο!

Θρίλερ στο Ηράκλειο με έναν άνδρα να κατηγορείται ότι μπήκε σε δημοτικό σχολείο και προσπάθησε, με δέλεαρ καραμέλες, να πείσει 7χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του! Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα απαγωγής: Προσπάθησε να «πετάξει» με βρέφος κρυμμένο στον σάκο της! (photos-video)

Το κοριτσάκι αντέδρασε κι έβαλε τα κλάματα, ενώ μπροστά στο συμβάν, με τον 83χρονο να προσπαθεί να επιχειρεί να τραβήξει το παιδί, ήταν κι άλλοι μαθητές του σχολείου.

Η μητέρα του παιδιού, την ώρα εκείνη βρισκόταν σε σπίτι κοντά στο σχολείο, όπου είχε πάει για κοινωνική επίσκεψη.

Ακούγοντας τις φωνές κι αναγνωρίζοντας την κόρη της, έτρεξε στο σχολείο. Το παιδί της διηγήθηκε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια η μητέρα καυγάδισε με τον ηλικιωμένο.

Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ υπέβαλε μήνυση στη μητέρα για απλές σωματικές βλάβες. Ο ηλικιωμένος που οδηγήθηκε στον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, φέρεται να εξέφρασε την απορία του για την κράτησή του, λέγοντας πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

Απόπειρα απαγωγής στη Χίο: Άνδρας επιχείρησε να αρπάξει 9χρονο!

Έναν μεσήλικα άνδρα, ψηλό, περίπου 1,87, με μούσι, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και καλοντυμένο, αναζητά η Ασφάλεια της Χίου έπειτα από την καταγγελία μιας μητέρας για απόπειρα αρπαγής του γιου της, στο χωριό Αρμόλια, κατά τη διάρκεια της γιορτής της Μαστίχας. Διαδώστε! Γονείς προσοχή! Μαύρο βαν προσπάθησε να αρπάξει παιδί!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο κέντρο του χωριού, όπου είχαν στηθεί πάγκοι για τα προϊόντα της μαστίχας και η προσέλευση του κόσμου ήταν αυξημένη.

Η μητέρα του 9χρονου αγοριού περπατούσε μαζί με το παιδί στον κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ ο πατέρας ήταν πιο μπροστά, χαζεύοντας τους πάγκους με τα προϊόντα της μαστίχας, κρατώντας από το χέρι τη μικρότερη κόρη της οικογένειας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στους αστυνομικούς του τμήματος Καλαμωτής, όπου και κατήγγειλε το σοβαρό περιστατικό απόπειρας απαγωγής του γιου της, κάποια στιγμή πέρασε από δίπλα της ένας άνδρας περίπου 55 ετών, λευκός με αριστοκρατικό παράστημα, ψηλός που φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με ρίγες σαν καρό και της χαμογέλασε, ανταποδίδοντας και η ίδια το χαμόγελο.
Η μητέρα του 9χρονου συνέχισε να χαζεύει στους πάγκους όταν διαπίστωσε έντρομη πως δεν είναι δίπλα της ο γιος της. Πανικόβλητη άρχισε να κινείται προς την έξοδο του χωριού που έσφυζε από πολυκοσμία, φωνάζοντας το όνομα του παιδιού της.
Σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, είδε τον ψηλό μεσήλικα να κράτα από το μπράτσο το παιδί της και να κατευθύνεται προς την έξοδο του χωριού, όπως η ίδια είπε στην κατάθεση της.
Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, φωνάζοντας παράλληλα το όνομα του παιδιού της. Ο 9χρονος, ακούγοντας τη μητέρα του, γύρισε και την κοίταξε απορημένος, ενώ ο άνδρας τον άφησε αμέσως από το χέρι που τον κρατούσε και με γρήγορο βήμα κατευθύνθηκε προς την έξοδο του χωριού, εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό ώστε να εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο της έντρομης μητέρας, η οποία ήδη έτρεχε μαζί με τον πατέρα του παιδιού προς το σημείο όπου άφησε ο άγνωστος το μικρό αγόρι.

Μόλις το παιδί βρέθηκε ασφαλές στην αγκαλιά της μητέρας του και τον ρώτησε γιατί ακολουθούσε τον άγνωστο άνδρα με το γκρίζο μούσι, το παιδί απάντησε, όπως αναφέρει στην κατάθεση της η μητέρα, πως νόμιζε ότι είναι: «ο μπαμπάς γιατί με έπιασε απαλά από το χέρι και δεν κοίταξα, γιατί έβλεπα τα παιχνίδια στους πάγκους».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ, αυτή η κίνηση του άγνωστου μεσήλικα δείχνει έναν επαγγελματισμό, καθώς αυτόματα αναγνώρισε τη μειωμένη προσοχή του παιδιού, με αποτέλεσμα με μια κίνηση να αρχίσει να παρασέρνει το αγοράκι, χωρίς να του μιλά, προς την έξοδο του χωριού, χωρίς κανείς σε αυτή την φάση να γνωρίζει τις προθέσεις του μεσήλικα: «...ένα είναι σίγουρο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να απομακρύνει το παιδί από τους γονείς του».

Ήδη τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια της Χίου, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής για να συνδράμει στις έρευνες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share