Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Πάτρα: «Θα τους εκτελέσω όλους, έναν – έναν!»

Σοκ!

8 Σεπτεμβρίου 2019 12:08
Τρόμος στην Πάτρα: «Θα τους εκτελέσω όλους, έναν – έναν!»

«Μπαίνω με χειροβομβίδες και καλάσνικοφ σε μια ώρα στην Α’ και Γ’ Εφορία Πατρών και τους σκοτώνω όλους. Θα τους εκτελέσω όλους, έναν-έναν έγραφε το απειλητικό μήνυμα. Σοκ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε σορός να επιπλέει στην παραλία των Βραχνέικων!

Σε συγκεκριμένο άτομο που ζει στην Αχαΐα και είναι γνώριμο στις αρχές, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για το απειλητικό σημείωμα άγνωστου άνδρα που προειδοποιούσε ότι θα μπει με καλάσνικοφ σε δύο εφορίες της Πάτρας.

Η απειλητική επιστολή εστάλη προχθές νωρίς το πρωί με φαξ, στα γραφεία του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή και στρεφόταν με απειλές κατά της Α΄ και της Γ’ ΔΟΥ Πατρών, αφού ο αποστολέας έγραφε:

«Μπαίνω με χειροβομβίδες και καλάσνικοφ σε μια ώρα στην Α’ και Γ’ Εφορία Πατρών και τους σκοτώνω όλους. Θα τους εκτελέσω όλους, έναν-έναν». Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Οι Αστυνομικές Αρχές, ενημέρωσαν άμεσα στις διευθύνσεις των δύο εφοριών, ενώ επί τόπου έσπευσε και ισχυρή δύναμη, που εκκένωσε τα δύο κτίρια και επιτηρούσε τον χώρο για αρκετή ώρα.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ξεκίνησε άμεσα προανάκριση από εισαγγελέα.

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Σε τροχαίο πέθανε και η αδελφή του Αναστάση Σκόνδρα!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατό του 18χρονου Αναστάσης Σκόνδρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στην Πάτρα. Τραγικός Αύγουστος: 20 νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στην Αττική!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδικοχαμένος νέος, τρίτο παιδί της οικογένειας, είχε και μια μεγαλύτερη αδελφή την οποία δεν γνώρισε ποτέ καθώς σε ηλικία επτά ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα!

Ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί με το μηχανάκι του, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Ο άτυχος νέος προσέκρουσε με το μηχανάκι του σε διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κακώσεις. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, ο Αναστάσης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 00.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και την τοπική κοινωνία.

Απαρηγόρητοι ο πατέρας του Άγγελος και η μητέρα του Αλεξάνδρα, όπως και τα αδέλφια του Άγγελος και Αλεξάνδρα, δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της Μοίρας.

Με σπαρακτικά μηνύματα τον αποχαιρετούν στο facebook φίλοι του.

«Αδερφάκο μου καλό παράδεισο να προσέχεις εκεί που θα πας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου...»

«Ο καλύτερα διπλανός που θα μπορούσα να έχω ποτέ! Έφυγες; που έφυγες; Ακόμα εδώ είσαι, πάντα θα είσαι ξανθό μου παιδί.. Μη ξεχνάς τις μαλακίες μας ρε..»

«Θα τα ξανά πούμε αγάπη μου!»

Λάρισα: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες! (photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί έξω από τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα. Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν συνολικά τρία οχήματα, δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που μετέφερε φρούτα.

Πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και ένας ανήλικος, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share