Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Αναζητείται 46χρονος κρατούμενος!

Δεν επέστρεψε στη φυλακή!

7 Σεπτεμβρίου 2019 16:39
Συναγερμός στην Κρήτη: Αναζητείται 46χρονος κρατούμενος!

Έναν σαρανταεξάχρονο κρατούμενο αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν το πρωί. Τραγωδία στην Καβάλα: Στο δρόμο για την φυλακή ο δράστης!

Ο 46χρονος κρατούνταν στο κατάστημα κράτησης στη Νέα Αλικαρνασσό και είχε λάβει άδεια, η οποία έληγε χθες 6 Σεπτεμβρίου 2019 και έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο 46χρονος που εκτίει ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά, δεν εμφανίστηκε και οι αρχές, πλέον, τον αναζητούν.

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 48χρονος που είχε βιάσει και στραγγαλίσει 19χρονη! (photo-video)

Ένας άνδρας που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό μιας 19χρονης φοιτήτριας, και ο οποίος δήλωνε αθώος, εκτελέστηκε χθες Τετάρτη στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας σε 12 τον αριθμό των κρατούμενων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή του έτους. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Η υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Τέξας επιβεβαίωσε τον θάνατο του Λάρι Σουέρινγκεν στη φυλακή του Χάντσβιλ

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος άνδρας ισχυριζόταν μέχρι τον θάνατό του ότι είναι αθώος. Οι δικηγόροι του μάλιστα είχαν αναφέρει στη διάρκεια της δίκη του ότι το DNA που βρέθηκε στα νύχια του θύματος δεν ανήκε στον πελάτη τους.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε χθες την αναστολή της εκτέλεσης του Σουέρινγκεν, η οποία είχε ήδη αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

Η 19χρονη Μελίσα

«Κύριε, συγχώρεσε τους διότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν», ήταν τα τελευταία λόγια του Σουέρινγκεν, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Καταδικάστηκε το 2000 για τον φόνο της Μελίσα Τρότερ, μιας φοιτήτριας με την οποία είχε σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle.

Η νεαρή γυναίκα εθεάθη μαζί του στις 8 Δεκεμβρίου 1998, την ημέρα της εξαφάνισής της. Πολλές εβδομάδες αργότερα το άψυχο σώμα της Τρότερ εντοπίστηκε σε δάσος. Ένα κομμάτι ενός κολάν βρέθηκε γύρω από τον λαιμό της, ενώ το υπόλοιπο ρούχο εντοπίστηκε στο σπίτι του Σουέρινγκεν.

Αυτή είναι η τέταρτη εκτέλεση που γίνεται στο Τέξας από την αρχή του έτους και η δωδέκατη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το κέντρο ενημέρωσης για τη θανατική ποινή. Το Τέξας έχει εκτελέσει τους περισσότερους κρατούμενους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αμερικανική πολιτεία από το 1976, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο επανέφερε τη θανατική ποινή.

Τέσσερις άλλες αμερικανικές πολιτείες, όλες στον νότο, έχουν προχωρήσει σε εκτελέσεις το 2019: η Αλαμπάμα, η Τζόρτζια, η Φλόριντα και το Τενεσί.

Αδιανόητο: Έκλεψε 50 δολάρια και πέρασε 36 χρόνια στην φυλακή!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη όταν ένας άντρας έκλεψε 50 δολάρια και πέρασε 36 ολόκληρα χρόνια στην φυλακή! Υπάρχουν χειρότεροι εγκληματίες και είναι έξω ακόμα! Έμεινε στη φυλακή 3 μήνες επειδή.. είχε μαζί του μέλι!

Ο Άλβιν Κέναρντ (Alvin Kennard) μπήκε στην φυλακή το 1983 και τώρα, στην ηλικία των 58 ετών, αφέθηκε ελεύθερος.

Είχε καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς δυνατότητα αναστολής επειδή όταν ήταν 22 χρονών έκλεψε από αρτοποιείο 50 δολαρίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, στον Κέναρντ δόθηκε ιδιαίτερα σκληρή ποινή λόγω της προηγούμενης παραβατικότητάς του αφού το 1979 είχε καταδικαστεί ξανά για ληστεία.

Μετά την απόφαση για απελευθέρωσή του οι συγγενείς του ξέσπασαν σε κλάματα.

«Όλοι μας ξεσπάσαμε σε κλάματα», δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η ανιψιά του, Πατρίσια Τζόουνς, αναφερόμενη στην οικογένεια και τους φίλους που βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν ο δικαστής Ντέιβιντ Κάρπεντερ ανακοίνωσε τη νέα καταδικαστική απόφαση που εξισώνει την ποινή του Κέναρντ με τα χρόνια που έχει ήδη εκτίσει στη φυλακή. Ο Κέναρντ, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως ξυλουργός δήλωσε στον δικαστή ότι θέλει να συνεχίσει το ίδιο επάγγελμα. Θέλει να βρει δουλειά και να ανεξαρτητοποιηθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share