Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θήβα: «Έσπασε» τη σιωπή του ο 54χρονος κατηγορούμενος! Τι είπε για την μικρή Αλεξία; (Video)

Η Αλεξία ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά πέντε μήνες μετά το περιστατικό με τον πυροβολισμό!

7 Σεπτεμβρίου 2019 10:03
Θήβα: «Έσπασε» τη σιωπή του ο 54χρονος κατηγορούμενος! Τι είπε για την μικρή Αλεξία; (Video)

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στις Θεσπιές στην Θήβα, όπου ένας 54χρονος πατέρας τριών παιδιών είχε πυροβολήσει στον αέρα ανήμερα του Πάσχα την ώρα του γλεντιού. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα! (Video)

Ξαφνικά η 8χρονη Αλεξία που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο απέναντι χωριό, έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος από την αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε.

Σχεδόν μισό χρόνο μετά το περιστατικό ο κατηγορούμενος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι προσεύχεται κάθε μέρα να γίνει καλά το παιδί.

"Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Δεν μπορώ...Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου". Αυτά είναι τα λόγια του 54χρονου, τα οποία μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης.

Ο κατηγορούμενος μετά την τραγωδία έχει κλειστεί στον εαυτό του. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η κόρη του, η οποία επαναλάμβανε στη δικαστική αίθουσα την πρόθεση της οικογένειά της να σταθεί στην 8χρονη Αλεξία.

Ο πατέρας μου είναι συγκλονισμένος. Δεν πάει ούτε μέχρι το μπαλκόνι. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε αυτό το παιδάκι.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια της Αλεξίας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Τα έξοδα για την αποθεραπεία της είναι τεράστια και οι γονείς δεν μπορούν να τα καλύψουν. ‘Εχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του παιδιού. Η Αλεξία η οποία στα 8της χρόνια δίνει τη σκληρότερη μάχη της ζωής της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της μικρούλας, Λουκάς Σαμαρτζής, δήλωσε:

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα».

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» είπε.

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι!»

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα το τραγικό περιστατικό με την 8χρονη Αλεξία στη Θήβα, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα. Και να σας θυμίσουμε την σφαίρα που έιχε βρεθεί στο σχολείο της μικρής...

Η μικρή βρίσκεται, πλέον, εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όμως τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της, έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν.

Περίπου 2,5 μήνες μετά το περιστατικό, η μικρή Αλεξία δεν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου», η 8χρονη Αλεξία κινεί τα χέρια και τα πόδια του ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία.

Η μητέρα της, Νικολέττα μίλησε για πρώτη φορά μετά τον εφιάλτη που έζησε και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της κόρης της.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα»δήλωσε η Νικολέτα. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, την ημέρα εκείνη του περασμένου Πάσχα, είπε πως «ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το νοσοκομείο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της»

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share