Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Νεκρή ανασύρθηκε 79χρονη από τη θάλασσα!

Τραγωδία!

6 Σεπτεμβρίου 2019 18:12
Κέρκυρα: Νεκρή ανασύρθηκε 79χρονη από τη θάλασσα!

Νεκρή ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή «Μώλος» στη Νότια Κέρκυρα, μία 79χρονη, της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης. Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στην παραλία Κοκκάρι!

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πρώην ολυμπιονίκης! Την αναζητούσαν 2 εβδομάδες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ισπανία ότι η πρώην ολυμπιονίκης του σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία της Μαδρίτης, 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής της.


Η ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του 1992, εντοπίστηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προέρχεται από πτώση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ωστόσο, ή συνέχει κάτι άλλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η Οτσόα, στις 24 Αυγούστου είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο σούπερ μάρκετ, με τον τελευταίο που την είδε εκείνη την ημέρα, να είναι ένας γείτονάς της.

Από τότε δεν την είδε κανείς ξανά και μία εβδομάδα μετά άρχισαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα. Βρέθηκε τελικά νεκρή σε μια βουνοπλαγιά στη Μαδρίτη, κοντά στη πόλη Σερσεντίγια, όπου και έμενε, μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Ηταν 56 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Τραγωδία: Νεκρή η Σοφία Χρονοπούλου!

Τραγωδία ξέσπασε με την είδηση ότι έφυγε από την ζωή η Σοφία Αδαμοπούλου- Χρονοπούλου, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της σύζυγο, Σπύρο Χρονόπουλο και τους γιους της Κωνσταντίνο και Δημήτρη.

Η Σοφία Αδαμοπούλου- Χρονοπούλου εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Χρονόπουλο, απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, συντονιστή και υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης, patrinistas, στην οποία συμμετείχε. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Νεκρή η Γεωργία Παπαδοπούλου!

Η κηδεία της έγινε στο Τραγανό Ηλείας, απ’ όπου καταγόταν.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβηκα στη σελίδα της ομάδας στο facebook: «Οι patrinistas αποχαιρετούν σήμερα, την Σοφία Χρονοπούλου, αγαπητό μέλος της ομάδας και αγαπημένη φίλη.....


Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της Σπύρο Χρονόπουλο, πολύτιμο μέλος των patrinistas και διαχειριστή της σελίδας, και στα παιδιά της Κωνσταντίνο και Δημήτρη.

Καλό ταξίδι Σοφία μας.......στις γειτονιές των αγγέλων.......θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα......»

Θλίψη στην Σκόπελο: 55χρονη βρέθηκε νεκρή!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Σκόπελο. Βρέθηκε νεκρή 55χρονη μέσα στην θάλασσα στην περιοχή Γλώσσα. Να σας θυμίσουμε: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Tα αίτια του θανάτου της προς το παρών παραμένουν άγνωστα. Μόλις η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό που βρισκόταν στην περιοχή καθώς και από αγροτική ιατρό του Αγροτικού Ιατρείου Γλώσσας με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο θάνατος της 55χρονης διαπιστώθηκε από την Αγροτική Ιατρό μετά από καρδιογράφημα που έγινε εντός ασθενοφόρου οχήματος του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, ενώ από την Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share