Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στην παραλία Κοκκάρι!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

6 Σεπτεμβρίου 2019 08:49
Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στην παραλία Κοκκάρι!

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στην παραλία Κοκκάρι της Σάμου! Δυστυχώς μαζί με την άτυχη γυναίκα περισυνελέγησαν από την παραλία ακόμα δώδεκα μετανάστες. Να σας θυμίσουμε 55χρονη βρέθηκε νεκρή!

Σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο και αποβιβάστηκαν στην εν λόγω περιοχή, η άτυχη γυναίκα πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο, ο θάνατος της 65χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκαν οι μετανάστες βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος από δύο πλωτά, για τον εντοπισμό ενός διακινητή, που σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών πήδηξε από τη λέμβο στη θάλασσα προκειμένου να μπορέσει να διαφύγει.

Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρή!

Ανατριχιαστικά στοιχεία για την Κύπρια που βρέθηκε νεκρή στην Αυστραλία!

Συγκλονισμένος είναι ο αδελφός της άτυχης 26χρονης από την Κύπρο που βρέθηκε νεκρή στο πάρκο του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

“Ο πατέρας μου είναι σε άσχημη κατάσταση. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του χθες τα μεσάνυχτα. Μου είπε να μην πω κάτι για το τραγικό γεγονός στα αδέλφια μου. Ήμουν ο πρώτος που κάλεσε στο τηλέφωνο γιατί είμαι ο μεγαλύτερος, όμως είμαι σίγουρος ότι πλέον έχουν ενημερωθεί και τα αδέλφια μου. Όταν το έμαθα βγήκα αμέσως έξω, δεν μπορούσα να είμαι μόνος”, είπε ο αδελφός της άτυχης 26χρονης μιλώντας στους Brisbane Times.

“Τι σημαίνει ότι ο θάνατός της κρίνεται ύποπτος; Σημαίνει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία;” διερωτήθηκε ο αδελφός που ανέφερε ότι δεν είχε δει την 26χρονη τα τελευταία χρόνια καθώς εκείνη είχε υιοθετήσει έναν περίεργο τρόπο ζωής και είχε απομακρυνθεί.

“Εάν είχα την ευκαιρία να της μιλήσω, θα της έλεγα αυτό που της έλεγα πάντα, να προσέχει τον εαυτό της. Ήταν μία ευγενική ψυχή. Έμενε μακριά. Τελευταία φορά της μίλησα πριν από μία εβδομάδα και μου είπε ότι θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ένα ελεύθερο πνεύμα, ταλαντούχα, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω”, σημείωσε.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πρώην ολυμπιονίκης! Την αναζητούσαν 2 εβδομάδες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ισπανία ότι η πρώην ολυμπιονίκης του σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία της Μαδρίτης, 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής της.


Η ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του 1992, εντοπίστηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προέρχεται από πτώση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ωστόσο, ή συνέχει κάτι άλλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η Οτσόα, στις 24 Αυγούστου είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο σούπερ μάρκετ, με τον τελευταίο που την είδε εκείνη την ημέρα, να είναι ένας γείτονάς της.

Από τότε δεν την είδε κανείς ξανά και μία εβδομάδα μετά άρχισαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα. Βρέθηκε τελικά νεκρή σε μια βουνοπλαγιά στη Μαδρίτη, κοντά στη πόλη Σερσεντίγια, όπου και έμενε, μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Ηταν 56 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share