Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην Μεσσηνία: Πέθανε η 70χρονη που είχε πυροβοληθεί από τον σύζυγό της!

Στο Στασιό είχε γίνει η τραγωδία...

4 Σεπτεμβρίου 2019 10:34
Θλίψη στην Μεσσηνία: Πέθανε η 70χρονη που είχε πυροβοληθεί από τον σύζυγό της!

Η τραγωδία στο Στασιό Μεσσηνίας συγκλόνισε την περιοχή και όχι μόνο! Δυστυχώς πέθανε η 70χρονη που είχε πυροβοληθεί από τον σύζυγό της!

Η γυναίκα νοσηλευόταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Έχασε χθες τη μάχη με το θάνατο η 70χρονη γυναίκα γερμανικής καταγωγής. Τραγωδία στην Καλαμάτα: 25χρονη έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Νεκρός είχε βρεθεί στο σπίτι ο 78χρονος σύζυγός της. Ο άνδρας πιθανόν αρχικά έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του πυροβολώντας τη στο κεφάλι μέσα σ’ ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, και στη συνέχεια ο ίδιος βγήκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Σε τροχαίο πέθανε και η αδελφή του Αναστάση Σκόνδρα!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατό του 18χρονου Αναστάσης Σκόνδρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στην Πάτρα. Τραγικός Αύγουστος: 20 νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στην Αττική!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδικοχαμένος νέος, τρίτο παιδί της οικογένειας, είχε και μια μεγαλύτερη αδελφή την οποία δεν γνώρισε ποτέ καθώς σε ηλικία επτά ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα!

Ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί με το μηχανάκι του, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Ο άτυχος νέος προσέκρουσε με το μηχανάκι του σε διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κακώσεις. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, ο Αναστάσης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 00.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και την τοπική κοινωνία.

Απαρηγόρητοι ο πατέρας του Άγγελος και η μητέρα του Αλεξάνδρα, όπως και τα αδέλφια του Άγγελος και Αλεξάνδρα, δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της Μοίρας.

Με σπαρακτικά μηνύματα τον αποχαιρετούν στο facebook φίλοι του.

«Αδερφάκο μου καλό παράδεισο να προσέχεις εκεί που θα πας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου...»

«Ο καλύτερα διπλανός που θα μπορούσα να έχω ποτέ! Έφυγες; που έφυγες; Ακόμα εδώ είσαι, πάντα θα είσαι ξανθό μου παιδί.. Μη ξεχνάς τις μαλακίες μας ρε..»

«Θα τα ξανά πούμε αγάπη μου!»

Λάρισα: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες! (photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί έξω από τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα. Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν συνολικά τρία οχήματα, δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που μετέφερε φρούτα.

Πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και ένας ανήλικος, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο!

Ένας άνδρας, ηλικίας 89 ετών είναι νεκρός μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο συνέβη στις 11:40, στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Δερβενίου και στο ρεύμα εισόδου.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε νεκρός, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Παραμένει άγνωστο αν ο θάνατος του ηλικιωμένου προκλήθηκε από την εκτροπή του οχήματος ή αν, ενδεχομένως, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του ύστερα από κάποιο αιφνίδιο παθολογικό συμβάν, κάτι στο οποίο πιθανότατα θα δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής μετά από διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share