Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Διαδρομή δύο χιλιομέτρων αρνούνταν να κάνουν ταξιτζήδες!

Τι καταγγέλλουν δυο γυναίκες;

3 Σεπτεμβρίου 2019 22:55
Κέρκυρα: Διαδρομή δύο χιλιομέτρων αρνούνταν να κάνουν ταξιτζήδες!

Διαδρομή δύο χιλιομέτρων αρνούνταν να κάνουν ταξιτζήδες της Κέρκυρας! Ξινή βγήκε η εκδρομή από την Κέρκυρα στους Άγιους Σαράντα της Αλβανίας, σε μία Ναυπλιώτισσα και τη φίλη της, αφού όταν επέστρεψαν στα «πάτρια» εδάφη... οι Έλληνες ταξιτζήδες αρνούνταν την κούρσα, αναγκάζοντας τις δύο γυναίκες να περπατήσουν δύο χιλιόμετρα φορτωμένες με πράγματα και έχοντας πρόβλημα υγείας.

Οι γυναίκες φορτωμένες με ψώνια, φτάνοντας στο πρώτο ΤΑΞΙ αντιμετώπισαν την άρνηση του οδηγού να τις παραλάβει. Τις έστειλε στο επόμενο ΤΑΞΙ, όπου αντιμετώπισαν ανάλογη άρνηση. Το ίδιο επαναλήφθηκε και στα επόμενα δύο ΤΑΞΙ που επίσης αρνήθηκαν τη μίσθωση. Βίντεο σοκ: Ταξιτζής σταματάει αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και σώζει δύο παιδάκια!

Ένας ταξιτζής που προσπάθησε να δικαιολογήσει τους συναδέρφους του, είπε στις γυναίκες ότι ενδεχομένως το ΤΑΞΙ στην πιάτσα να ήταν ρεζερβέ και να περίμενε άλλους πελάτες.

Όμως – αναρωτιέται η γυναίκα:

-Δεν θα έπρεπε να είχε μια σήμανση που να έλεγε ρεζερβέ; Αλλά ακόμα και αυτό να συνέβαινε, τα υπόλοιπα ΤΑΞΙ στην πιάτσα γιατί δεν παραλάμβαναν τις δύο γυναίκες;

Απογοητευμένες από την αντιμετώπιση των Κερκυραίων ταξιτζήδων, ξεκίνησαν φορτωμένες με τα ψώνια τους να διανύσουν μια απόσταση τουλάχιστον 2 χιλιομέτρων για να φτάσουν από το λιμάνι στο ξενοδοχείο τους.

Να σημειωθεί ότι η Ναυπλιώτισσα καταγγέλλουσα, μετά την άρνηση των ΤΑΞΙ να πάρουν την κούρσα, υπέφερε από πόνους για να φτάσει φορτωμένη στο ξενοδοχείο της, αφού πάσχει από αρθρίτιδα.

Η περιπέτεια όμως δεν τελειώνει εδώ. Οι δύο γυναίκες αφού έφτασαν στο ξενοδοχείο τους και ξεκουράστηκαν, αποφάσισαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα της Κέρκυρας να καταγγείλουν την άρνηση της μίσθωσης από τους ταξιτζήδες. Η αστυνομία όμως τις παρέπεμψε στο Λιμεναρχείο, αφού η πιάτσα βρίσκεται στο λιμάνι που ως γνωστόν ανήκει στη δικαιοδοσία των λιμενικών.

Όμως - όπως αναφέρει η Ναυπλιώτισσα στο anagnostis.org οι αστυνομικοί τους είπαν ότι τέτοια περιστατικά είναι συχνά στην Κέρκυρα και καλό θα ήταν να απευθυνθούν στον εισαγγελέα, κάτι που πρόκειται να πράξουν τις επόμενες ημέρες, «τρώγοντας» χρόνο από τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η επιλογή επιβατών και προορισμών για τους οδηγούς ΕΔΧ ΤΑΞΙ, τιμωρείται με πρόστιμο. Αρμόδια όργανα για την βεβαίωση των παραβάσεων είναι α) τα μικτά κλιμάκια ελέγχου του ν. 3446/2006, β) η Ελληνική Αστυνομία και γ) το Λιμενικό Σώμα.

Σοκ στην Κέρκυρα: Νεκρός 32χρονος άντρας!

Ενας τουρίστας 32 ετών εντοπίστηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή της Ερείκουσας στην Κέρκυρα από τους άνδρες του Λιμενικού.

Την εξαφάνιση του τουρίστα στην Κέρκυρα είχε δηλώσεις φίλη του στις 10.00 το πρωί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Να σας θυμίσουμε την Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 37χρονος! Τον μαχαίρωσαν στο κέντρο της πόλης!

Η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για νεκροψία.

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Ανασύρθηκε και η σορός του δεύτερου δύτη!

Ανασύρθηκε η σορός και του δεύτερου δύτη, ενός 60χρονου Τσέχου, που εντοπίστηκε χθες, Κυριακή, νεκρός εντός σπηλιάς και σε βάθος 47 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή «Σώκαστρου"» δυτικά της Καρπάθου.

Η σορός ανασύρθηκε το μεσημέρι από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τα μοιραία λάθη των δύο δυτών! (Video)

Χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός του 30χρονου Ιρανού εκπαιδευτή καταδύσεων που εντοπίστηκε και αυτή στο ίδιο σημείο.

Οι δύο άτυχοι άνδρες, μαζί με ένα ακόμα φίλο τους, είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς.

Ο φίλος τους λόγω έλλειψης αέρα κατάφερε να αναδυθεί χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν οι άλλοι δύο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share