Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Θρίλερ με άνδρα σε μπαλκόνι διαμερίσματος! (photos)

Η απόπειρα αυτοκτονίας και η διαπραγμάτευση!

3 Σεπτεμβρίου 2019 08:57
Πάτρα: Θρίλερ με άνδρα σε μπαλκόνι διαμερίσματος! (photos)

Συναγερμός είχε σημάνει στις τοπικές Αρχές στην Πάτρα, καθώς ένας άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει από μπαλκόνι διαμερίσματος! Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό άτομο - άνδρας περίπου 35 ετών - μεταφέρεται στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια".

Νωρίτερα φώναζε και εκτόξευε αντικείμενα στους αστυνομικούς όπως μπουκάλια.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί. Αμέσως σήμανε σε Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών και ΕΛ.ΑΣ, για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει στο κενό από διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αμερικής και Θεοδότου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 10 άνδρες με 3 οχήματα.

Τραγωδία στη Λάρισα: 30χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, καθώς 30χρονος άντρας έχασε την ζωή του ύστερα από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Να σας υπενθυμίσουμε την τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το περιστατικό.

Χανιά: Τέσσερις αυτοκτονίες συγκλόνισαν την πόλη μέσα σε λίγες ημέρες!

Ένας τραγικός απολογισμός έγινε για την πόλη των Χανίων όταν μέσα σε λίγες ημέρες υπήρξαν τέσσερις αυτοκτονίες!

Έντονο προβληματισμό τόσο στις αρχές όσο και στην τοπική κοινωνία! Θρίλερ: Άνδρας κλειδώθηκε σπίτι του και πυροβολεί αστυνομικούς! Κρατάει όμηρο!

Από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου – σε διάστημα δηλαδή μόλις έξι ημερών – τρεις άνδρες και μία γυναίκα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην ζωή τους.

Μάλιστα, την 21η Αυγούστου καταγράφηκαν δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες, μεταξύ αυτών κι ένας νεαρός άνδρας.

Οι αυτοκτονίες:

Η αρχή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 21ης Αυγούστου όταν ένας 24χρονος άνδρας πήρε ένα κομμάτι σκοινί και απαγχονίστηκε στις Καλύβες Αποκορώνου.

Στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας ένας 73χρονος άνδρας πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του και αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στις Μουρνιές Χανίων.

Στις 26 Αυγούστου ένας 55χρονος άνδρας την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του αυτοπυροβολήθηκε στον Κάτω Σταλό Χανίων βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Χθες, 27 Αυγούστου, μία 47χρονη γυναίκα βρέθηκε από τον σύζυγό της κρεμασμένη στο μπάνιο του δωματίου όπου διέμεναν στην περιοχή του Πλατανιά.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην μικρή κοινωνία της Πελασγίας στη Φθιώτιδα! Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Απαγχονισμένος βρέθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες, στην αποθήκη του σπιτιού του, ένας 30χρονος ο οποίος βάσει των πρώτων στοιχείων αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Το νεαρό βρήκε ο πατέρας του, στο εσωτερικό της αποθήκης που διατηρούσαν, αλλά ήταν ήδη αργά.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κ.Υ Στυλίδας όπου και δυστυχώς πιστοποιήθηκε ο θάνατος του. Από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ωστόσο προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Στυλίδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share