Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στην Φθιώτιδα: Βγήκε ραντεβού με έναν από το Facebook και την βρήκαν…

Σάλος από τις αποκαλύψεις: Ένα πραγματικό θρίλερ!

3 Σεπτεμβρίου 2019 09:06
Χαμός στην Φθιώτιδα: Βγήκε ραντεβού με έναν από το Facebook και την βρήκαν…

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο βαν του άνδρα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο όταν δέχθηκε την επίθεση – Αμέσως μετά, οι δράστες την εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο.

Οργώνουν τη Δυτική Φθιώτιδα οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τρεις άγνωστους άνδρες-πιθανότατα αλλοδαπούς- οι οποίοι ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών έναν άνδρα που βρισκόταν μαζί με τη φίλη του στο βαν του σε ερημική περιοχή της Μεσοποταμίας, και την βiaσαν! Φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν 19χρονη ανήμερα των γενεθλίων της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που έπεσε θύμα αυτής της φρικτής επίθεσης είχε γνωριστεί πρόσφατα μέσω διαδικτύου και είχαν βγει προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο πίσω μέρος του βαν, όταν ξαφνικά άνοιξε η πλαϊνή πόρτα και τρεις κουκουλοφόροι τους ακινητοποίησαν απειλώντας τους με μαχαίρια. Στη συνέχεια οι δράστες τράβηξαν από το βαν την ανυπεράσπιστη νεαρή γυναίκα από τη Μακρακώμη και την έσυραν παράμερα. Εκεί ο ένας από αυτούς τη βίασε.

Αμέσως μετά, οι δράστες την εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο, όπως η ίδια κατέθεσε στους αστυνομικούς στο τμήμα της περιοχής όπου βρήκε και τον σύντροφό της.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και διεξάγει για τον εντοπισμό του βiaστή και των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βόλος: Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη! (photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 81χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη. Ανατριχίλα στο Βόλο: 36χρονος ασελγούσε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 81χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση κατάχρησης ανήλικου που έλαβε χώρα στο Βόλο την 15-07-2019.

Πρόκειται για τον:

α) ΣΙΔΕΡΗ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 31-08-1938 στο Βόλο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 28-10-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, και δη ανηλίκων που ενδεχομένως συναναστρέφεται, αφετέρου στην εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων εγκλημάτων σε βάρος άλλων ανηλίκων, μέσω της τυχόν αναγνώρισής του από αυτούς.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Φθιώτιδα: 74χρονος βίασε 23χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Φθιώτιδα η είδηση της σύλληψης ενός 74χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της - που είναι επίσης ΑμεΑ - και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική υστέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα σήμερα το απόγευμα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share