Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα πάρκ! (Video)

Τι είπε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος

3 Σεπτεμβρίου 2019 06:56
Τραγωδία στο Βόλο: Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα πάρκ! (Video)

Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή σε μια 14χρονη σε λούνα παρκ στον Βόλο, έρχονται στην επιφάνεια από τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Τραγωδία στο Βόλο: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook! (Video)

Ο γνωστός δικηγόρος, σε δηλώσεις του σε εφημερίδα, αποκάλυψε πως το 2017, ο Αρειος Πάγος είχε κρίνει το παιχνίδι που έχασε τη ζωή της η νεαρή, ως ακατάλληλο για παιδιά! Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, το μηχάνημα τύπου «χαλί» είχε κριθεί ακατάλληλο για χρήση από ανήλικους, όπως παρ’ όλα αυτά το χρησιμοποιούσαν κανονικά παιδιά στον Αλμυρό Βόλου. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Το 2009 ένα ακόμη παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο παιχνίδι και τότε ο κ. Δημητρακόπουλος ήταν ένας εκ των δικηγόρων που είχαν χειριστεί την υπόθεση. «Η χρησιμοποίηση του ίδιου μηχανήματος και στο θανατηφόρο ατύχημα της 14χρονης στον Αλμυρό συνιστά εγκληματική αμέλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού στον Αλμυρό προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι. Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες με την νεαρή κοπέλα να κηδεύεται σήμερα τελικά (αρχικά είχε αναφερθεί πως θα γινόταν χθες η κηδεία, κάτι τελικά δεν ίσχυε), στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Αλμυρό Βόλου, όπου συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του κοριτσιού εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Οι εξελίξεις τρέχουν και συνεχώς μαθαίνουμε νέα δεδομένα για την τραγωδία στο Βόλο που στόιχισε τη ζωή σε μια 14χρονη. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα πριν από 10 χρόνια στη Χαλκίδα, στο ίδιο παιχνίδι της ίδιας εταιρείας είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα 9χρονο κοριτσάκι το οποίο τότε είχε γλιτώσει από θαύμα. Τραγωδία στο Βόλο: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ!

“Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια και δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας με αυτά που είχαμε πει τότε στο δικαστήριο ότι το δικό μας το παιδί σώθηκε από ένα θαύμα και δυστυχώς θα θρηνήσουμε θύματα. Οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν, ένα νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του άδικα”, είπε ο κ. Γιάννης Μπουρτζίκας, ο πατέρας του κοριτσιού που είχε τραυματιστεί στη Χαλκίδα.

“Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, το παιδί είχε ανέβει στο ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα στις 29 Ιουλίου το 2009, η μικρή ήταν τότε εννέα ετών. Μας είχαν βεβαιώσει και ο χειριστής και οι υπεύθυνοι ότι το μηχάνημα παρέχει ασφάλεια και πως είναι πιστοποιημένο. Το παιδί ανέβηκε και κάθισε ακριβώς στην ίδια θέση με αυτή του κοριτσιού. Ξαφνικά το μηχάνημα ενώ οι κινήσεις ήταν ομαλές άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Η ταχύτητα ήταν μεγάλη και κάποια στιγμή είδα ότι τα πόδια του παιδιού άρχισαν να αναπηδούν από το πάτωμα. Τότε πήγα αμέσως στον χειριστή και του είπα να σταματήσει αμέσως το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Δεν πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα, το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, κρεμάστηκε από το σίδερο που υπήρχε, έφυγε στον αέρα από ύψος 15 μέτρων. Το παιδί έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφαίρεση σπλήνας, θλάση των νεφρών, κατάγματα στη λεκάνη, κατάγματα στο κεφάλι”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρτζίκας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share