Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα στοιχεά για την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Τι αποκαλύπτει ο γιος του πιλότου;

Ποιο το «κλειδί» στην υπόθεση;

2 Σεπτεμβρίου 2019 08:11
Νέα στοιχεά για την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Τι αποκαλύπτει ο γιος του πιλότου;

Νέα στοιχεία στην υπόθεση με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, που στοίχισε την ζωή σε τρία άτομα έρχεται να δώσει ο γιος του αδικοχαμένου πιλότου, Βαγγέλης Καρυστινός. Τραγωδία στον Πόρο: Ξεσπά ο γιος του πιλότου! «Πετούσε επειδή δεν είχε...!»

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για βλάβη στο ελικόπτερο, πριν αυτό πέσει πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ και εν συνεχεία καταλήξει στην θάλασσα.

Ο γιος του πιλότου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να διαλευκανθεί αν το ελικόπτερο είχε βλάβη πριν προσκρούσει στα καλώδια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρχε υπήρξε βλάβη κατά την απογείωση. Σε κάποια βίντεο φαίνεται ότι υπήρχε καπνός πριν από την πρόσκρουση».

Σημειώνεται ότι σημαντικό στοιχείο προκειμένου να ριχθεί φως στα αίτια της τραγωδίας αποτελεί η ουρά του ελικοπτέρου η οποία εντοπίστηκε προ ημερών. Το συγκεκριμένο κομμάτι του ελικοπτέρου εκσφενδονίστηκε καθώς εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί η άτρακτος από την πρώτη στιγμή των ερευνών. Πλέον οι πραγματογνώμονες έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους προκειμένου να καταλήξουν σε συμπέρασμα σχετικά με τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Τραγωδία στον Πόρο: Η προφητική ανάρτηση του πιλότου! (photo)

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η τραγωδία στον Πόρο με την πτώση ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλεί η προφητική ανάρτηση του πιλότου. Τραγωδία στον Πόρο: Ανατριχιαστικό βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου!

Πρόκειται για δύο ρωσικής καταγωγής άνδρες οι οποίοι είχαν ναυλώσει το ελικόπτερο με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος». Πιλότος στο μοιραίο ελικόπτερο ήταν ο Νίκος Καρυστινός.

Δυστυχώς, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ελικόπτερο μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά. Και οι τρεις επιβαίνοντες, που ανασύρθηκαν από άνδρες των ΟΥΚ το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος πιλότος είχε τελειώσει τη σχολή Ικάρων και διέθετε μεγάλη εμπειρία με πολλές ώρες πτήσεις σε αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα παντός τύπου. Ηταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Με καταγωγή από την Αθήνα, ο Ν. Καρυστινός είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σαντορίνη.

Το ανατριχιαστικό είναι πως στις 10 Ιουλίου είχε κάνει μία ανάρτηση που πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως «προφητική», δυστυχώς. «Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα'βρισκε αντικαταστάτη σε μια εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δε θα το κάνει» έγραφε ο άτυχος πιλότος.

Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του άτυχου πιλότου στον Πόρο: «Δεν θα...!» (photo)

Σπαρακτικό είναι το μήνυμά της συζύγου του άτυχου πιλότου στο Πόρο. Ντοκουμέντο για την τραγωδία στον Πόρο: Αγνόησαν επιστολή που «προέβλεπε» ατύχημα από τα καλώδια! (photo-video)

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του ανέβασε στο προφίλ της στο facebook δύο φωτογραφίες, μία κοινή τους από ευτυχισμένες στιγμές και την τελευταία σέλφι που έβγαλε ο Νίκος Καρυστινός, λίγο πριν μπει στο ελικόπτερο που τον οδήγησε τελικά στο θάνατο, μαζί με τους δύο Ρώσους επιβάτες του.

«Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου ,ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλα τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….», έγραψε η σύζυγός του, από τον δεύτερο γάμο του.

Λίγες μέρες νωρίτερα, όταν τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που ακολούθησε, η ίδια είχε ανεβάσει κι άλλη φωτογραφία τους, από έξοδό τους σε μπαρ της Αθήνας, όπου και οι δυο ποζάρουν γελαστοί στο φακό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share