Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Eξαφανισμένος ο χειριστής του παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές! (Video)

«Του ζήτησα να προσέλθει στο τμήμα, αλλά δεν με άκουσε»

2 Σεπτεμβρίου 2019 07:09
Τραγωδία στο Βόλο: Eξαφανισμένος ο χειριστής του παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές! (Video)

Ο χειριστής του παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές παραμένει εξαφανισμένος αφού τον αναζητά η αστυνομία, προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για την τραγωδία με τον θάνατο της 14χρονης στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου.

Ο 32χρονος παραμένει εξαφανισμένος, παρ' ότι ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε μαζί του και τον συμβούλευσε να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη εκείνη την αποφράδα ημέρα.

Μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κάνουν λόγο για πανικό του ξένου εργαζόμενου. Όπως λένε έφυγε τρέχοντας αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα, ξεχνώντας μάλιστα να πατήσει ακόμη και το κουμπί προκειμένου να σταματήσει η λειτουργία του μηχανήματος.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα ερωτήματα, θα απαντηθούν όταν εντοπιστεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ή αν παρουσιαστεί ο ίδιος στην αστυνομία.

«Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με ακουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος», δήλωσε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία σε δηλώσεις της εμφανίστηκε συνετριμμένη.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους.

Εάν τώρα μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μιλώντας στο STAR.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», πρόσθεσε.

Λούνα παρκ: “χωρίς πιστοποίηση, αλλά με εμπειρία ο χειριστής του παιχνιδιού”

“Δεν προβλέπεται πιστοποίηση” δηλώνει ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας, για τον αλλοδαπό υπάλληλο. Τι λέει η μητέρα κοριτσιού που είχε σοβαρό ατύχημα στο παρελθόν με το ίδιο παιχνίδι.

Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Οι εξελίξεις τρέχουν και συνεχώς μαθαίνουμε νέα δεδομένα για την τραγωδία στο Βόλο που στόιχισε τη ζωή σε μια 14χρονη. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα πριν από 10 χρόνια στη Χαλκίδα, στο ίδιο παιχνίδι της ίδιας εταιρείας είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα 9χρονο κοριτσάκι το οποίο τότε είχε γλιτώσει από θαύμα. Τραγωδία στο Βόλο: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ!

“Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια και δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας με αυτά που είχαμε πει τότε στο δικαστήριο ότι το δικό μας το παιδί σώθηκε από ένα θαύμα και δυστυχώς θα θρηνήσουμε θύματα. Οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν, ένα νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του άδικα”, είπε ο κ. Γιάννης Μπουρτζίκας, ο πατέρας του κοριτσιού που είχε τραυματιστεί στη Χαλκίδα.

“Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, το παιδί είχε ανέβει στο ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα στις 29 Ιουλίου το 2009, η μικρή ήταν τότε εννέα ετών. Μας είχαν βεβαιώσει και ο χειριστής και οι υπεύθυνοι ότι το μηχάνημα παρέχει ασφάλεια και πως είναι πιστοποιημένο. Το παιδί ανέβηκε και κάθισε ακριβώς στην ίδια θέση με αυτή του κοριτσιού. Ξαφνικά το μηχάνημα ενώ οι κινήσεις ήταν ομαλές άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Η ταχύτητα ήταν μεγάλη και κάποια στιγμή είδα ότι τα πόδια του παιδιού άρχισαν να αναπηδούν από το πάτωμα. Τότε πήγα αμέσως στον χειριστή και του είπα να σταματήσει αμέσως το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Δεν πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα, το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, κρεμάστηκε από το σίδερο που υπήρχε, έφυγε στον αέρα από ύψος 15 μέτρων. Το παιδί έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφαίρεση σπλήνας, θλάση των νεφρών, κατάγματα στη λεκάνη, κατάγματα στο κεφάλι”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρτζίκας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share