Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά!

Ύστερα από πολλές καταγγελίες κατοίκων...

31 Αυγούστου 2019 20:39
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά!

Επιχείρηση σε αυτοσχέδιο καταυλισμό Ρομά, έξω από την Περαία Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί. Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο! Το μωρό είναι νεκρό!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ελέγχθηκαν 66 άτομα από τα οποία προσήχθησαν δέκα και τελικώς συνελήφθη ένας, καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 14 έρευνες σε σπίτια και έγιναν έλεγχοι σε 34 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν έξι τροχονομικές παραβάσεις.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον οικισμό Τσαΐρια, όπου τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει οι καταγγελίες κατοίκων και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής για καύσεις διαφόρων αντικειμένων και υλικών από διαμένοντες στον καταυλισμό, ενώ οι ίδιοι καταγγέλλοντες εκφράζουν ανησυχίες για την υγεία τους, υποστηρίζοντας ότι εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα ρύποι και επικίνδυνα σωματίδια.

Σε κάποιες περιπτώσεις, δε, οι πυρκαγιές πήραν διάσταση, με τους μαύρους καπνούς να σκεπάζουν μεγάλο μέρος της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστική ήταν πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης που ξέφυγε από τον έλεγχο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με μεγάλη δύναμη. Κατά τη συγκεκριμένη πυρκαγιά κάηκαν 25 αυτοκίνητα τα οποία φαίνεται πως ήταν κλεμμένα, ενώ η Πυροσβεστική κατάφερε να σώσει τουλάχιστον δέκα οχήματα.

Φθιώτιδα: Αστυνομικοί έπιασαν Ρομά την ώρα της ληστείας!

Στην Φθιώτιδα Ρομά μπήκαν σε σπίτι με στόχο να το ληστέψουν αλλά οι Αστυνομικοί της περιοχής τους έπιασαν στα πράσα!

Η αστυνομία τους πέρασε χειροπέδες την ώρα που εισέβαλαν σε σπίτι για ληστεία. Ληστεία-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον φύλακα και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»! (photos)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες δύο Ρομά ηλικίας 19 ετών, εισέβαλαν σε κατοικία στην οδό Δραγατσανίου, γύρω στις 8 το βράδυ. Αφού έσπασαν το παράθυρο μπήκαν μέσα στο σπίτι, αλλά ένας γείτονας τους είδε και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Το περιπολικό έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και έκανε τσακωτούς τους δύο νεαρούς.

Τους συνέλαβε και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια σήμερα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι δύο Ρομά έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές στη πόλη, καθώς έχουν διαπράξει ξανά ληστείες. Εχουν συλληφθεί ξανά μάλιστα, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και όπως φαίνεται είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν το «έργο» τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Ο σεφ που δολοφόνησε την τρανσέξουαλ σύζυγό του με σοκαριστικό τρόπο! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share