Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Πώς σκοτώθηκε η 13χρονη στο λούνα παρκ;

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες;

31 Αυγούστου 2019 13:12
Τραγωδία στο Βόλο: Πώς σκοτώθηκε η 13χρονη στο  λούνα παρκ;

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 14χρονη, η οποία διασκέδαζε σε λούνα παρκ που είχε στηθεί για εμποροπανήγυρη.
Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η 14χρονη έπεσε από το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν πλήθος κόσμου στο λούνα παρκ, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, που σοκαρίστηκαν από τις τραγικές σκηνές που είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Τραγωδία στον Αλμυρό: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο της 13χρονης στο λούνα παρκ!

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου,όπου έχασε τη ζωή της μία 14χρονη.

Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου. Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που διασκέδαζε.

Πώς έγινε η τραγωδία στο λούνα παρκ

Η 14χρονη είχε ανέβει σε παιχνίδι του λούνα παρκ, το «χαλί» και κάποια στιγμή γλίστρησε από τη θέση της και έπεσε από μεγάλο ύψος. Το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα άκρα.

Αφού την απεγκλώβισε η πυροσβεστική, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share