Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην Άρτα κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά!

Ένας 80χρονος έκρυβε στο σπίτι του ένα οπλοστάσιο!

30 Αυγούστου 2019 15:06
Στην Άρτα κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά!

Το σπίτι ενός 80χρονου αποτέλεσε έκπληξη στις Αρχές αφού μέσα έκρυβε όπλα και πυρομαχικά! Στην Άρτα κατάσχεσαν ότι βρήκαν στο σπίτι του 80χρονου! Να σας θυμίσουμε: Δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά τα όπλα των ληστών στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης!

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο σπίτια του 80χρονου, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία πολεμικά τυφέκια, 918 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 20 πυροκροτητές, 8 βολίδες διαμετρήματος 7,62 mm, 7 γεμιστήρες και 197 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων,

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όπλα κατασχέθηκαν, προκείμενου να αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Ο 80χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Κρήτη: Πανικός σε καφετέρια! Θαμώνας πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας σε καφετέρια στο Ρέθυμνο ανάμεσα σε έναν 34χρονος θαμώνα και τον 60χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο θαμώνας μετά από κατανάλωση αλκοόλ άρχισε να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην καφετέρια με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί αρχικά να τον ηρεμήσει και στη συνέχεια να τον βγάλει έξω από το κατάστημα.

Ο 34χρονος όμως σε κατάσταση εκτός ελέγχου βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί τον 60χρονο τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ιδιοκτήτη της καφετέριες και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες του cretapost.gr ν’ αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 34χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει – μεταξύ άλλων – κατηγορίες για πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.

Θλίψη στην Κρήτη: Άλλος ένας λουόμενος έφυγε από πνιγμό!

Ναυαγοσώστης, λουόμενοι, διασώστες προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, ωστόσο ήταν ήδη αργά

Ένας ακόμα θάνατος σε παραλία της Κρήτης, αυτή τη φορά στην περιοχή της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης, ένας 61χρονος άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε μπάνιο. Άμεσα προσέτρεξαν σε βοήθεια ο ναυαγοσώστης αλλά και άλλοι λουόμενοι. Τον έβγαλαν έξω και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Φρίκη στη Χαλκιδική: Πνίγηκε γυναίκα!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο ιδιωτικού ιατρικού κέντρου αλλά και το ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να επανέλθει. Εκτιμάται ότι υπέστη ανακοπή και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

Κτηνωδία στην Κρήτη: Συνελήφθη ο 73χρονος που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο!

Συνελήφθη ο 73χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κινείτο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησία του, έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος) έναν σκύλο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Κτηνωδία στην Αρκαδία: Σκότωσαν με φόλα τον σκύλο - σύμβολο του Αστέρα Τρίπολης!

Ο εντοπισμός του ήταν θέμα ωρών μιας και η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε ξεκάθαρα τον αριθμό του οχήματός του. Οι, δε, αντιδράσεις των πολιτών ήταν έντονες, ζητώντας από τις αρχές τον εντοπισμό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share