Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Αυτή είναι η αλήθεια για τις χθεσινές εκρήξεις

Αναστατώθηκε όλη η περιοχή..

29 Αυγούστου 2019 16:57
Χαλκίδα: Αυτή είναι η αλήθεια για τις χθεσινές εκρήξεις

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στη Χαλκίδα, τη Νέα Αρτάκη και τις γύρω περιοχές λόγω «εκρήξεων», με τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι είχε συμβεί.

Τελικά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η όλη αναστάτωση προήλθε από δύο αεροπλάνα που έσπασαν το φράγμα του ήχου και προκάλεσαν εκκωφαντικό θόρυβο πετώντας από την Τανάγρα.

Όπως ανέφερε το τοπικό site η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν δέχθηκε κάποια κλήση, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας δήλωνε άγνοια για το γεγονός.

Χαλκίδα: 45χρονος δεν άντεξε την γκρίνια της γυναίκας του και την πέταξε από την παλαιά γέφυρα στην θάλασσα!

Αντρόγυνο ήρθε στα χέρια στην παραλία της Χαλκίδας και ο σύζυγος πέταξε τη γυναίκα του στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, πριν λίγες μέρες στην παραλία της Χαλκίδας ο 45χρονος άνδρα δεν δίστασε να πετάξει την 40χρονη σύζυγο του στη θάλασσα ύστερα από άγριο καβγά!

Η αρχή έγινε με βρισιές ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να χειροδικεί εναντίον της, ωστόσο το φινάλε ήταν το χειρότερο από όλα. Όπως ανέφεραν μάρτυρες που ήταν μπροστά στο σκηνικό, ο 45χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας πιάσει την γυναίκα του από τα μαλλιά, την πέταξε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν απορημένοι αυτό που συνέβαινε.

Να σας θυμίσουμε και άλλο ένα απίστευτο περιστατικό στο Ευβοικό....

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας όμως ο 45χρονος είχε γίνει “καπνός”. Η 40χρονη κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, όπου στη συνέχεια μετέβη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας και προέβη στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του συζύγου της.

Έκανε λαμπόγυαλο το γραφείο του Δημάρχου απαιτώντας...μετάθεση!

Μαινόμενος εισέβαλλε 51χρονος δημοτικός υπάλληλος στο Δημαρχείο Χαλκίδας απαιτώντας μετάθεση σε Δήμο της Αττικής, διαλύοντας το γραφείο του Δημάρχου.

Ο 51χρονος έβριζε και φώναζε ενόσω κρατούσε στα χέρια του ένα χοντρό ξύλο με το οποίο απειλούσε το Δήμαρχο, ενώ πριν είχε σπάσει με αυτό την οθόνη ενός υπολογιστή που ήταν πάνω στο γραφείο. Επίσης επιχείρησε να χτυπήσει και άλλους υπάλληλους που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον υπάλληλο που ήταν εκτός εαυτού.

Σε βάρος του 51χρονου δημοτικού υπάλληλου υπεβλήθη μήνυση από το Δήμαρχο Χαλκιδέων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω υπάλληλος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της Αττικής.

Τρελή καταδίωξη με ανταλλαγή σφαιρών στην Χαλκίδα!

Τρελή καταδίωξη με διαρρήκτες έγινε στην Χαλκίδα με ανταλλαγή σφαιρών ! H επεισοδιακή καταδίωξη βέβαια των δύο Ρομά δραστών είχε ευτυχώς αίσιο τέλος!

Κινδύνευσαν να βρεθούν κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου που προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας δυο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, καθώς ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να τους παρασύρει! Να σας θυμίσουμε και τους διαρρήκτες της Αχαΐας όπου αναζητούνται ακόμα!

Οι αστυνομικοί ανέλαβαν δράση όταν ειδοποιήθηκαν για ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινείται επικίνδυνα χωρίς πινακίδες. Όταν το εντόπισαν και πλησίασαν για να το ελέγξουν, ο οδηγός ξεκίνησε ξαφνικά με ταχύτητα και επιχείρησε να τους χτυπήσει! Τότε, ο ένας αστυνομικός έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στον χώρο της μηχανής, αναγκάζοντας το όχημα να σταματήσει. Όμως, οι δυο επιβάτες άνοιξαν τις πόρτες και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Ο 28χρονος οδηγός ακινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ ο 22χρονος αδελφός του συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε άδεια που έληγε την Δευτέρα, από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας! Στο αυτοκίνητο των δυο Ρομά βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα χρυσό ρολόι που είχαν κλέψει το ίδιο πρωί από μια ηλικιωμένη!

Το όχημα ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο των δραστών και οι πινακίδες είχαν αφαιρεθεί από την Άμεση Δράση Χαλκίδας στις 20 Μαΐου για επικίνδυνους ελιγμούς, μη χρήση ζώνης ασφαλείας και άλλες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που τους απήγγειλε βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κλοπή, απείθεια και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαλκίδα: Τραγωδία με θάνατο παιδιού 1,5 έτους!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share