Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Κινητό εξερράγη σε καφετέρια! (Video)

Σε ποια πόλη της χώρας μας συνέβη;

29 Αυγούστου 2019 11:39
Σοκ: Κινητό εξερράγη σε καφετέρια! (Video)

Το απόλυτο σοκ έζησαν στα Τρίκαλα όταν σε καφετέρια ένα κινητό εξερράγη!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το κινητό τηλέφωνο που ήταν τοποθετημένο πάνω σε τραπεζάκι καφετέριας στα Τρίκαλα, ξαφνικά… εξερράγη! Ξαναχτύπησε ο ληστής με την περούκα: Τρεις ληστείες σε δύο ημέρες!

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στα 10′ φαίνεται πάνω αριστερά η μικρή έκρηξη και αμέσως μετά η σερβιτόρα σπεύδει να φέρει και να ρίξει νερό.

Σοκ: Κινητό εξερράγη την ώρα που φόρτιζε! (Video)

Σοκ αυτό που συνέβη σε κάτοικο της Λάρισας όταν το κινητό του εξερράγη την ώρα της φόρτισης! Αποζημίωση θα ζητήσει ο κάτοχος του!

Μάλιστα η συσκευή βρισκόταν στο κομοδίνο και σε κοντινή απόσταση από τα παιδιά του. Έπαιζε με το κινητό της, τράκαρε και συνέχισε να παίζει ενώ ήταν ξαπλωμένη στην άσφαλτο!

Σύμφωνα με τον 42χρονο άνδρα το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη νύχτα και άκουσε ένα θόρυβο ενώ υπήρξε έντονη μυρωδιά. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είδε το κινητό να φλέγεται και να πετάγεται λιωμένο πλαστικό.σε ακτίνα κοντά στα 2 μέτρα. Ακόμη επεσήμανε ότι το ευτύχημα ήταν πως δεν έπαθε κανείς ζημιά. Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικούς μήνες στη Βέροια.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο στοιχείο καθώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί από αυτόν στη χώρα μας.

Σοκ: Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό και ταυτόχρονα είχε τα ακουστικά στα αυτιά του!

Σοκ βίωσε ένας άντρας αφού έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό και ταυτόχρονα είχε τα ακουστικά στα αυτιά του!

Ο 24χρονος άνδρας φορούσε τα ακουστικά του και ετοιμαζόταν να βάλει τον φορτιστή στην πρίζα. Ο ιατροδικαστής είπε πως είτε μιλούσε στο τηλέφωνο είτε άκουγε μουσική. Μόλις έβαλε τον φορτιστή να φορτίσει την μπαταρία, μάλλον από κάποιο βραχυκύκλωμα το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το κορμί του και τον σκότωσε ακαριαία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, το κινητό ήταν μάρκας Samsung, αλλά το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε στο κινητό. Ο 24χρονος άνδρας είχε πάρει μη εγκεκριμένο καλώδιο φόρτισης και εκείνο προκάλεσε την ηλεκτροπληξία.

Το πτώμα του άνδρα βρήκε ο συγκάτοικος του όταν επέστρεψε στο σπίτι!

Όταν μπήκαν οι γονείς της στο μπάνιο ήταν πλέον αργά. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι σκότωσε την κόρη τους!

Θα σας σοκάρει η αιτία θανάτου αυτού του κοριτσιού! Όταν μπήκαν οι γονείς της στο μπάνιο ήταν πλέον αργά. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι σκότωσε την κόρη τους!

Μια Ρωσίδα μαθήτρια έπαθε ηλεκτροπληξία στο μπάνιο της, αφού το smartphone της έπεσε στο νερό ενώ το φόρτιζε, σύμφωνα με την αστυνομία. Δείτε ακόμα: 20 δευτερόλεπτα τρόμου - Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ...

Η 12χρονη, που ονομάζεται Kseniya P, αναφέρθηκε ότι πέθανε αμέσως. Η απογοητευμένη μητέρα της, είπε στην αστυνομία ότι μπήκε να κάνει μπάνιο, όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από μπάσκετ που είχε παίξει στο σχολείο.

Η κοπέλα άκουγε μουσική όταν τελείωσε η μπαταρία από το smartphone της, ανέφεραν οι αξιωματικοί. Το έβαλε να φορτίσει στο μπάνιο, αλλά στη συνέχεια το τηλέφωνο με το καλώδιο παρασύρθηκε και έπεσε στο νερό, σύμφωνα με μια αρχική έρευνα.

Η μητέρα της μαγείρευε ένα βραδινό γεύμα και ανησύχησε όταν δεν άκουγε καθόλου την Kseniya. Πήγε στο μπάνιο και βρήκε την κοπέλα νεκρή με το κεφάλι της κάτω από το νερό. Το τηλέφωνο επέπλεε στο μπάνιο.

Κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και προσπάθησε να επαναφέρει την Kseniya, αλλά ήταν «πολύ αργά».

Η Kseniya ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειάς της, που ζούσε στο χωριό Bolshoe Gryzlovo, στην περιοχή Serpukhovsky της Μόσχας.

Η Kseniya αγαπούσε τον αθλητισμό και ήταν παθιασμένη χορεύτρια και σκιέρ. Από τη σχολή χορού της, είπαν ότι ήταν σε «μεγάλη θλίψη» για το θάνατο του όμορφου αστεριού τους.

Μια φίλη της, δήλωσε ότι ήταν μια «τρομερή τραγωδία». Τα σχόλια προτρέπουν τους γονείς να «προειδοποιούν τα παιδιά τους για τους τρομερούς κινδύνους της χρήσης τηλεφώνων στο μπάνιο».

Ένα σχόλιο έγραφε: «Δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι τους βασικούς κανόνες ασφάλειας για να τους εξηγήσουν στα παιδιά τους;»

Ένας άλλος είπε: «Πόσες φορές πρέπει να ακούσουμε για τέτοιες περιπτώσεις; Οι άνθρωποι προτιμούν να μαθαίνουν από τα δικά τους λάθη, με το κόστος των δικών τους ζωών και δεν ξεκολλάνε από τα τηλέφωνά τους ούτε στο μπάνιο…»

Η υπόθεση εξετάζεται από την περιφερειακή εξεταστική επιτροπή της Μόσχας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share