Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριος καβγάς μεταξύ γιατρών σε νοσοκομείο της Πάφου για τα... μάτια μιας νοσοκόμας! (Video)

Έπαιξαν μπουνιές!

29 Αυγούστου 2019 11:19
Άγριος καβγάς μεταξύ γιατρών σε νοσοκομείο της Πάφου για τα... μάτια μιας νοσοκόμας! (Video)

Μπουνιές έπαιξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου δύο γιατροί για τα μάτια νεαρής νοσοκόμας, μπροστά στα μάτια δεκάδων ασθενών. Σοκ στην Πάφο: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του με καραμπίνα!

Οι δύο γιατροί αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ενεπλάκησαν και άλλοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου για να τους χωρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε λόγω του έντονου φλερτ του ενός γιατρού προς μια νοσοκόμα με την οποία ο άλλος γιατρός είχε σχέση.

O ένας εκ των δύο ιατρών προέβη σε γραπτή αναφορά στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου, αφού δεν πρόκειται για περιστατικό που να έχει επιφέρει σοβαρά τραύματα στον παραπονούμενο.

Ο γιατρός, ο οποίος προέβη στην αναφορά στην Αστυνομία, εξέφρασε τη επιθυμία να μην γίνει καταγγελία στο παρόν στάδιο αλλά απλή καταγραφή του παραπόνου του, αφού όπως ανάφερε δεν θέλει να εμπλακεί με τον συνάδελφό του σε δικαστική διαμάχη.

Οι τοξικολογικές της “ατακτης” νοσοκόμας βγήκαν θετικές... Πως προσπάθησε να δικαιολογηθεί;

Μια νοσοκόμα ισχυρίστηκε ότι το «ιδρωμένο σεξ» με έναν χρήστη κοκαΐνης, ήταν υπεύθυνο για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα ενός τεστ για να ναρκωτικά που έκανε, ήταν θετικά. Δείτε άλλη μια απίστευτη ιστορία μιας νοσοκόμας! Νοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο σκότωνε βρέφη σε μαιευτήριο!

Η Tara Seymour, η είναι ήταν νοσοκόμα από το 2011, ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν «πολύ ιδρωμένο» άντρα χωρίς αντισύλληψη και ότι δεν χρησιμοποίησε το μπάνιο πριν κάνει το τεστ ναρκωτικών λίγες ώρες αργότερα.

Η χημική παθολόγος Julia Chang, ωστόσο, δήλωσε ότι η πιθανότητα η γυναίκα να έχει κοκαΐνη στο σύστημά της μόνο από το σεξ, ήταν «εντελώς απίθανη».

Η Chang, θα έπρεπε να είχε πάρει 482 γραμμάρια σπέρματος ή ιδρώτα για να έχει τα αποτελέσματα που είχε στο τεστ και είπαν ότι δεν βρέθηκε σπέρμα στο δείγμα ούρων που χρησιμοποιήθηκε κατά το τεστ.


Η γυναίκα, εμφανίστηκε ενώπιον του αστικού και διοικητικού δικαστηρίου της Βικτώριας για να υποστηρίξει την υπόθεσή της, αν και το δικαστήριο εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την ιστορία της.

«Πριν από την παρουσίαση των στοιχείων μας, η κα Seymour δεν είχε πει στο συμβούλιο ότι είχε σεξουαλική επαφή το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2016. Αναφέρθηκε μόνο το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2016», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Heather Lambrick.

Η Seymour παραδέχθηκε ότι είχε πάρει ναρκωτικά σε διακοπές της στην Ταϊλάνδη και σε ένα πάρτι, αλλά αρνήθηκε πεισματικά ότι είχε πάρει οτιδήποτε πριν από το τεστ ναρκωτικών.

«Δεν καταλαβαίνουμε, αν έχει παραιτηθεί από τα ναρκωτικά ή είναι περισσότερο ψυχαγωγικός χρήστης ναρκωτικών, πώς δεν μπορούσε να απέχει από τη χρήση ναρκωτικών, ακόμη και υπό συνθήκες όπου ήξερε ότι θα τεστάρονταν», δήλωσε ο Lambrick. Άγριος καβγάς στην Κύπρο: Μαχητής του MMA «ισοπέδωσε» δύο τουρίστες! (Video)

«Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να μην υπάρχει ανοχή: Οι νοσηλευτές, πέρα από πολλά άλλα επαγγέλματα, έχουν εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά και οι πιθανότητες για κακοποίηση πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά.

Ο τρόπος με τον οποίο η κα Seymour ασκεί νοσηλευτική φροντίδα, μπορεί να μην είναι ικανοποιητικός», είπε.

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, αφού η ιστορία της έγινε viral.

«Ακόμη ένας χρήστης ναρκωτικών που εργάζεται σε νοσοκομειακό περιβάλλον… βασικά», σχολίασε ένας αναγνώστης στο Facebook.«Λοιπόν, αυτή είναι μια BS ιστορία», πρόσθεσε ένας άλλος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share