Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη: Ακρωτηρίασαν και βασάνισαν κουτάβι! (Video)

Θλίψη και αποτροπιασμός!

29 Αυγούστου 2019 10:41
Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη: Ακρωτηρίασαν και βασάνισαν κουτάβι! (Video)

Ένα φρικιαστικό περιστατικό βίαιης κακοποίησης ζώου είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη. Αυτή τη φορά το περιστατικό καταγράφεται στην Ξάνθη.

Το άτυχο σκυλάκι, μόλις δύο μηνών, βρέθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι και αυτιά καθώς και διάφορες μαχαιριές στο σώμα του. Θα συγκινηθείτε: Σκύλος πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!


Το κακοποιημένο ζώο το άφησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι φιλόζωης η οποία αμέσως κινητοποιήθηκε μαζί με την φιλοζωική Αδεσποτούλια Ξάνθης για τη μεταφορά του ζώου στον κτηνίατρο.


Όπως επισημαίνεται σχετικά τα άκρα και τα αυτά του σκύλου φαίνεται πως έχουν κοπεί με μαχαίρι ενώ από τη μεριά της η φιλοζωική προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Φρίκη: 65χρονη είχε 44 νεκρά σκυλιά σε πλαστικές σακούλες στην κατάψυξη του σπιτιού της

Φρίκη προκαλεί η ιστορία αυτής της γυναίκας η οποία είχε 44 νεκρά σκυλιά σε πλαστικές σακούλες στην κατάψυξη του σπιτιού της!

Μία γυναίκα από το New Jersey συνελήφθη, αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι είχε 44 νεκρά σκυλιά μέσα στους καταψύκτες του σπιτιού της και άλλους 161 σκύλους που ζούσαν σε «θλιβερές και απάνθρωπες συνθήκες».

Η 65χρονη Donna Roberts αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακομεταχείριση ζώων, από τότε που αστυνομικοί και οι ερευνητές από το τμήμα υγείας του Burlington County πήγαν στο σπίτι της για επιθεώρηση.


Η υπερβολική μυρωδιά των ζωικών περιττωμάτων ήταν τόσο έντονη μέσα στο σπίτι της Roberts, που αρκετοί από τους ερευνητές είχαν ζαλάδες και ναυτία.

Τέσσερα από τα σκυλιά ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που έπρεπε να μεταφερθούν αμέσως σε κτηνιατρική κλινική για να σωθεί η ζωή τους.


“Εκτός από τα 44 νεκρά σκυλιά που ανακαλύφθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες στους καταψύκτες, οι θλιβερές και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης που αναγκάστηκαν να αντέξουν τα διασωθέντα σκυλιά είναι τραγικές,” δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Patrick Callahan.

“Οι αστυνομικοί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουν τα κακοποιημένα ζώα.”

Ο εισαγγελέας Scott Coffina, δήλωσε ότι το γραφείο του έλαβε ένταλμα έρευνας για το σπίτι της Roberts μετά από καταγγελίες γειτόνων για την κακή διαβίωση των ζώων.

“Είμαστε σοκαρισμένοι από τις τρομακτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν αυτά τα σκυλιά.”

Η Roberts κατηγορήθηκε για κακοποίηση ζώων, αλλά απελευθερώθηκε μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Η Roberts, ισχυρίστηκε ότι τα 44 κουτάβια που βρέθηκαν νεκρά ήταν όλα θνησιγενή και ότι τα ξέχασε στην κατάψυξη αφού τα έβαλε σε πλαστικές σακούλες πριν από επτά χρόνια.

“Τα ξέχασα, ήταν στην αποθήκη,” είπε η Roberts,. “Ήταν σε καταψύκτες, αυτό κάνουν οι εκτροφείς όταν πεθαίνουν τα σκυλιά. Τα είχα ξεχάσει τελείως. Γεννήθηκαν νεκρά, δεν τα σκότωσα εγώ.”

Ο Roberts, δήλωσε στη New York Post ότι η ίδια και ο φίλος της είχαν αποθηκεύσει τα ζώα για να τα στείλουν σε κτηνίατρο στην Αλαμπάμα για νεκροψία, αλλά στη συνέχεια τα ξέχασαν.

Στο σπίτι της Roberts βρέθηκαν πολλές ράτσες σκύλων, όπως λαμπραντόρ, τεριέ, χάσκι και μπόξερ.

Η Roberts λέει ότι σχεδιάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, επιμένοντας ότι δεν έκανε τίποτα κακό…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι πιο σκληρές τιμωρίες για τον βιασμό σε όλο το κόσμο!

Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share