Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Θρίλερ με αγνοούμενο τουρίστα!

Οι έρευνες εστιάζονται στη θαλάσσια περιοχή!

28 Αυγούστου 2019 10:05
Χαλκιδική: Θρίλερ με αγνοούμενο τουρίστα!

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στον Τορωναίο Κόλπο για τον εντοπισμό άνδρα τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από χθες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, πρόκειται για Γάλλο τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στη χώρα μας, επισκεπτόμενος ένα Φεστιβάλ Μουσικής που διοργανώνεται στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Ενώ να σας θυμίσουμε το σοκ στην Κέρκυρα: Νεκρός 32χρονος τουρίστας!

Οι έρευνες ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα και εστιάζονται στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Πούντας, ενώ συμμετέχουν τρία ιδιωτικά σκάφη και δύο σκάφη του Λιμενικού.

Σοκ στην Πάρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή!

Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή της Πάρου και επέβαιναν δυο γυναίκες! Βιντεο σοκ: Εκεί που έπινε την μπύρα τον παρέσυρε μια αδέσποτη...ρόδα!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χθες το απόγευμα αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Τρυπητή της Πάρου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι όντως το όχημα είχε πέσει, με τις δύο αλλοδαπές που επενέβαιναν να είναι εκτός του ΙΧ.

Οι δύο κοπέλες έφεραν εκδορές στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύθηκε από τις Αρχές χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το εν λόγω περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share