Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πάρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή!

Επέβαιναν δυο γυναίκες στο αυτοκίνητο!

28 Αυγούστου 2019 09:19
Σοκ στην Πάρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή!

Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή της Πάρου και επέβαιναν δυο γυναίκες! Βιντεο σοκ: Εκεί που έπινε την μπύρα τον παρέσυρε μια αδέσποτη...ρόδα!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χθες το απόγευμα αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Τρυπητή της Πάρου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι όντως το όχημα είχε πέσει, με τις δύο αλλοδαπές που επενέβαιναν να είναι εκτός του ΙΧ.

Οι δύο κοπέλες έφεραν εκδορές στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύθηκε από τις Αρχές χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το εν λόγω περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Σοκ στη Ναυπάκτο: Αυτοκίνητο έπεσε σε παραλία! Πανικόβλητοι οι λουόμενοι! (Video)

Πανικόβλητοι έτρεχαν οι λουόμενοι στην παραλία Μακύνεια της Ναυπάκτου, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί τρελή πορεία και να πέφτει στη θάλασσα! Ναύπλιο: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! (photos)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το μαύρο Golf, έφυγε από το σημείο που το είχε παρκάρει ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος καθόταν σε παρακείμενη καφετέρια, και κατέληξε στη θάλασσα.

Από θαύμα σώθηκαν λουόμενοι, που εκείνη την ώρα απολάμβαναν τον ήλιο ή τη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ΣΚΑΪ, γονείς έτρεχαν πανικόβλητοι να μαζέψουν τα παιδιά τους, που εκείνη την ώρα έπαιζαν στη θάλασσα.

Χρειάστηκε η παρέμβαση δέκα ατόμων, όπως φαίνεται και στο βίντεο, για να βγει το αυτοκίνητο από τη θάλασσα.

Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Όρνο της Μυκόνου, με απολογισμό έναν νεκρό κι έναν τραυματία. Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με αυτοκίνητο!

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε γκρεμό.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου, που ανέσυραν από τα συντρίμμια έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του και έναν ακόμη τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής Μυκόνου

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Twitter: «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε δεύτερος άνδρας, ύστερα από εκτροπή και πτώση σε γκρεμό του οχήματός τους, στον Ορνό της Μυκόνου. Επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα».

Τροχαίο στον Ωρωπό: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε σε δέντρο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο του Ωρωπού. Να σας θυμίσουμε άλλο ένα τροχαίο στην Κρήτη με οδηγό που έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε νεκρός!

Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε πάνω σε δέντρο.

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβάτες.

Κρήτη: Τροχαίο με οδηγό που έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε νεκρός!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο, για άλλη μια φορά, ένα περίπου 24ωρο μετά το δυστύχημα στη Λαμία με θύμα 15χρονο ποδηλάτη. Στην Κρήτη, άντρας άφησε την τελευταία πνοή όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε σε τοιχίο. Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο ποδηλάτη!

Το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Γαρύπα του δήμου Μινώα Πεδιάδος, λίγο πριν τις 20:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άντρας με καταγωγή από τα Καλύβια ενώ κινείτο με το αυτοκίνητο μέσα στο χωριό και με χαμηλή ταχύτητα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Πανικός στη Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε κολώνα και σταμάτησε λίγο πριν "μπει" σε μια καφετέρια!

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, μπροστά μάλιστα στα έκπληκτα μάτια δεκάδων τουριστών. Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη!

Δύο αυτοκίνητα τράκαραν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα και τα δύο ΙΧ να ανέβουν στο πεζοδρόμιο ενώ το ένα μετά από «τρελή» πορεία σταμάτησε μια «ανάσα» από καφετέρια! Μάλιστα το ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ που έπεσε στο οδόστρωμα.

Εάν κάποιος καθόταν στα τραπεζάκια ή περνούσε πεζός από το σημείο, θα είχε τραυματιστεί σοβαρά. Tο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις οδούς Μεταξάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Τους έσωσε η τέντα

Όπως μάλιστα αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας «βρισκόμουν στο σημείο και μας έσωσε μια τέντα από την κολώνα. Και πρόκειται για μια τσιμεντένια και βαριά κολώνα που θα είχε προκαλέσει τραυματισμούς. Στο σημείο αυτό δεν υπάρχει καμία ορατότητα, ούτε σήμανση και πολλές φορές οι οδηγοί κινούνται ανάποδα στο δρόμο».

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο σε κοντινό σημείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share