Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο! Το μωρό είναι νεκρό!

Δυστυχώς η γυναίκα βρισκόταν στο μήνα της...

28 Αυγούστου 2019 07:34
Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο! Το μωρό είναι νεκρό!

Δυστυχώς τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο που συνέβη εχθές στην Θεσσαλονίκη με μια έγκυο γυναίκα. Η γυναίκα ήταν στον ένατο μήνα της τραυματίστηκε μεν ελαφρά, αλλά το μωρό που είχε στη κοιλιά της, είναι νεκρό.

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχοντας θλιβερή κατάληξη για την γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει σε λίγες ημέρες. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι λίγο πριν τις 16:30, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με την γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ.

Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για το θάνατο 76χρονου αλλοδαπού, εντός του υπό ιδιοκτησίας του σκάφος με σημαία Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης. Ενώ άλλος ένας άντρας στον Βόλο έκανε βόλτα στο λιμάνι και ξαφνικά έπεσε νεκρός!

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με τη συνδρομή των οποίων ο 76χρονος εξήχθη από το σκάφος, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σοκ στην Κοζάνη: Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή «Ηπειρώτικα» της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ένας άντρας έπεσε στο έδαφος από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Ενώ στην Κοζάνη νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

Σοκ στην Κέρκυρα: Νεκρός 32χρονος άντρας!

Ενας τουρίστας 32 ετών εντοπίστηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή της Ερείκουσας στην Κέρκυρα από τους άνδρες του Λιμενικού.

Την εξαφάνιση του τουρίστα στην Κέρκυρα είχε δηλώσεις φίλη του στις 10.00 το πρωί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Να σας θυμίσουμε την Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 37χρονος! Τον μαχαίρωσαν στο κέντρο της πόλης!

Η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για νεκροψία.

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Ανασύρθηκε και η σορός του δεύτερου δύτη!

Ανασύρθηκε η σορός και του δεύτερου δύτη, ενός 60χρονου Τσέχου, που εντοπίστηκε χθες, Κυριακή, νεκρός εντός σπηλιάς και σε βάθος 47 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή «Σώκαστρου"» δυτικά της Καρπάθου.

Η σορός ανασύρθηκε το μεσημέρι από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τα μοιραία λάθη των δύο δυτών! (Video)

Χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός του 30χρονου Ιρανού εκπαιδευτή καταδύσεων που εντοπίστηκε και αυτή στο ίδιο σημείο.

Οι δύο άτυχοι άνδρες, μαζί με ένα ακόμα φίλο τους, είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς.

Ο φίλος τους λόγω έλλειψης αέρα κατάφερε να αναδυθεί χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν οι άλλοι δύο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share