Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα στα διόδια των Μαλγάρων: Νταλίκα βγήκε εκτός δρόμου! (photos)

Παραλίγο τραγωδία...

26 Αυγούστου 2019 14:48
Τροχαίο ατύχημα στα διόδια των Μαλγάρων: Νταλίκα βγήκε εκτός δρόμου! (photos)

Ένα πραγματικά περίεργο τροχαίο ατύχημα με μια νταλίκα συνέβη λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι, περίπου 500 μέτρα από τα διόδια των Μαλγάρων. Τροχαίο στο Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα βαρύ όχημα να καταλήξει εκτός δρόμου. Πάντως, πληροφορίες της ίδιας πηγής αναφέρουν ότι πιθανότατα να έσκασε το λάστιχο του οχήματος με συνέπεια ο οδηγός να μην μπορεί να κρατήσει το όχημα στην άσφαλτο.

Σημειώνεται ότι από το τροχαίο ατύχημα δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο!

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, σε τροχαίο, που συνέβη στην Καβάλα, με απολογισμό ένα νεκρό 16χρονο παιδί! Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε μία μητέρα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της και ένα ακόμη άτομο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα.

Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία οδό- μετά τα διόδια της Μουσθένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας 16χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ο 18χρονος αδελφός του. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν η οδηγός και ο τέταρτος επιβάτης του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε τελικό προορισμό την Κομοτηνή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Σοκ: Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τις τελευταίες του διακοπές στην Αντίπαρο έκανε ο 56χρονος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bugatti, που σκοτώθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 56χρονος βρισκόταν για διακοπές στην Αντίπαρο με την αδελφή του και την ανηψιά του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας."

Τραγωδία στο Καματερό: Άντρας πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και τον παρέσυρε αυτοκίνητο!

Τραγωδία στο Καματερό σημειώθηκε με έναν άντρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με ένα άνδρα να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε στο Καματερό το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενας άνδρας 40 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια στην οδό Κωστή Παλαμά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο άνδρας να «πετάξει» 20 μέτρα μακρύτερα και να προσγειωθεί στην αυλή ενός σπιτιού.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν «με χρήση διασωστικής σειράς» όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Τόσο η σορός του άτυχου 40χρονου όσο και ο τραυματισμένος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share