Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Βρήκαν νεκρή 57χρονη στην μέση του δρόμου!

Τραγωδία!

26 Αυγούστου 2019 11:24
Σοκ στην Κρήτη: Βρήκαν νεκρή 57χρονη στην μέση του δρόμου!

Νεκρή βρέθηκε τα ξημερώματα μια γυναίκα στην Κρήτη στη μέση του δρόμου! Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 57χρονη Ελληνίδα, βρέθηκε σε δρόμο στην Ιεράπετρα, λίγο μετά τις 2 και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο θάνατος της καταγράφεται ως αιφνίδιος ενώ φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα έμενε στο Ηράκλειο.

Σοκ: Νεκρή πρωταθλήτρια στίβου! (photos)

Σοκ στον χώρο του στίβου ύστερα από την είδηση ότι η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα βρέθηκε νεκρή! Θρήνος στον ΟΦΗ: Πέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής! (photo)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων «TASS», η 25χρονη αθλήτρια υπέστη ανακοπή καρδιάς μετά την προπόνηση και την βρήκαν σωριασμένη στον δρόμο στην περιοχή Μορσχάνσκι.

Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε η προπονήτριά της η κοπέλα «δεν αισθανόταν καλά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρόλα αυτά δεν δεχόταν να ρίξει λίγο τον ρυθμό της προπόνησης με στόχο να πετύχει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Συναγερμός στη Ραφήνα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Νεκρή βρέθηκε σε διαμέρισμα της οδού Ελευθερίας στη Ραφήνα, η σορός ηλικιωμένης γυναίκας που ζούσε μόνη. «Βουτιά» θανάτου από βεράντα στην Εύβοια!

Ένοικος της πολυκατοικίας στην οδό Ελευθερίας 4 στην Παλιά Ραφήνα, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διπλανό διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου διέμενε η ηλικιωμένη γυναίκα μόνη, κάλεσε το 100.

Όταν έφτασαν οι άντρες του περιπολικού αναγκάστηκαν ν’ ανέβουν με σκάλα στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου έσπασαν με λοστό την μπαλκονόπορτα. Μπαίνοντας αντίκρισαν το πτώμα της ηλικιωμένης σε αποσύνθεση. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό.

Έρευνες διεξάγει το αστυνομικό τμήμα ασφαλείας Ραφήνας για τις συνθήκες του θανάτου, ενώ ο ιατροδικαστής θα κάνει νεκροψία για τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας και τον πιθανό χρόνο θανάτου της.

Η νεκρή ήταν προχωρημένης ηλικίας απ’ την Κύπρο. Σύμφωνα με τις έρευνες δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή πάλης οπότε τα αίτια θανάτου μάλλον οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μια 74χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 27χρονες μαζί με ένα νεαρό συνομήλικό τους. Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 74χρονης ανατράπηκε στο πλάι του δρόμου, ενώ το άλλο όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η 27χρονη οδηγός και ο 27χρονος συνοδηγός. Ελαφρότερα τραυματίστηκε η 27χρονη επιβάτης.

Η 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή ενώ οι τρεις τραυματίες υποβάλλονται σε εγχειρήσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share