Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο δύτες!

Θλίψη!

25 Αυγούστου 2019 14:58
Τραγωδία στην Κάρπαθο: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο δύτες!

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο δύτες στη θαλάσσια περιοχή Σωκάστρου στην Κάρπαθο. Σοκ στην Κάρπαθο: Επτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο!

Τρεις άνδρες συμμετείχαν σε κατάδυση στην περιοχή, εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 45μ. Λόγω έλλειψης αέρα αναδύθηκε μέχρι την έξοδο της σπηλιάς χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τους άλλους δύο. Σύμφωνα με όσα είπε οι άλλοι δύο ήταν Τσέχος 60 ετών και Ιρανός 30 ετών.

Σήμερα το πρωί στο σημείο για τις έρευνες βρέθηκε μάλιστα Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι δυο άντρες είχαν μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Σωκάστρου δυτικά της Καρπάθου για διενέργεια υποβρύχιας δραστηριότητας και από χθες Σάββατο αγνοούνταν.

Σοκαριστικό έγκλημα στην Κάρπαθο: Σκότωσε 68χρονο με 9 μαχαιριές!

Έγκλημα σοκ στην Καρπάθου, όπου εχθες στις 12:10 το βράδυ, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε με περισσότερες από 9 μαχαιριές, έναν 68χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στην περιοχή Πηγάδια. Να σας θυμίσουμε ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εντατική επιχειρηματίας έπειτα απο επεισόδιο για κόντρες!

Ο 27χρονος, που φαίνεται να αντιμετώπιζε παλαιότερα ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στο κατάστημα του 68χρονου και ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι και τον χτύπησε για περισσότερες από 9 φορές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και εξέπνευσε ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 27χρονος, όχι μόνο δεν σταμάτησε στις εντολές των αστυνομικών, αλλά αντέδρασε βίαια, έφυγε από το σημείο, έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τα όσα είπαν στη Ροδιακή κάτοικοι του νησιού κολύμπησε σε κοντινή βραχονησίδα όπου και κρύφτηκε!

Αμέσως κινητοποιήθηκε και το λιμενικό σώμα όπου στη συνέχεια με πλωτό σκάφος, αστυνομικοί και λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο όπου τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το νησί είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό. Ο ίδιος ο δράστης, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στους αστυνομικούς για το πως έφθασε στο φονικό.

Τρόμος: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στην Κάρπαθο!

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Ρόδο.

Με επιβάτες 46 άτομα και ένα μωρό, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του ανέφερε πρόβλημα και κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιήσει προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.Μάλιστα, πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.

Οι 47 επιβάτες της πτήσης βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καρπάθου αναμένοντας κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους. Το ευτύχημα είναι πως όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Σεισμός στην Κάρπαθο!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/8), στη 01:16 μετά τα μεσάνυχτα, σε υποθαλάσσια περιοχή, νοτιοανατολικά της Καρπάθου. Να σας υπενθυμίσουμε τον σεισμό στο Ξυλόκαστρο!

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 60 χλμ. σύμφωνα με το EMSC.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, στα 76 χλμ. νοτιοανατολικά από το Διαφάνι Καρπάθου και 151 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου.

H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,4 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 2 χλμ., και επίκεντρο 52 χλμ. νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share