Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιερία: Πνίγηκε 19χρονος! Είχαν απεργία οι ναυαγοσώστες! (Video)

Τραγικό!

24 Αυγούστου 2019 08:55
Πιερία: Πνίγηκε 19χρονος!  Είχαν απεργία οι ναυαγοσώστες! (Video)

Τραγικό παιχνίδι της ζωής για έναν 19χρονο Σέρβο τουρίστα, ο οποίος πνίγηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ολυμπιακή ακτή της Πιερίας μπροστά από το άδειο πύργο του ναυαγοσώστη. Ρέθυμνο: Εφιαλτικές στιγμές για κολυμβήτρια! Την παρέσυραν τα κύματα και παραλίγο να πνιγεί!

Το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα μετά την αποχή των ναυαγοσωστών από την παραλία της Κατερίνης καθώς δεν έχουν πληρωθεί από τον δήμο από την αρχή της σεζόν.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Κατερίνης υποστηρίζει πως ήταν θέμα λίγων ημερών η καταβολή των δεδουλευμένων τους. Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Οι ναυαγοσώστες θα επιστρέψουν πάλι στους πύργους τους και στις ακτές της περιοχής, μόλις ο δήμος Κατερίνης καλύψει τις οφειλές του.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα σήμερα το μεσημέρι ένας 76χρονος κάτοικος εξωτερικού, στην Ανατολική παραλία της Καλαμάτας. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 07-08-2019 και περί ώρα 13:55 ανασύρθηκε από λουόμενο στη θαλάσσια περιοχή

Ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, έμπροσθεν καταστήματος «ΓΙΑΛΟΣ ΓΙΑΛΟΣ», λουόμενος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για άνδρα ημεδαπό, κάτοικο εξωτερικού, ηλικίας 76 ετών. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση.

Ακόμα ένας πνιγμός - 81χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη Χαλκιδική

Νέος πνιγμός χθες, καθώς χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας χθες το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή Λουτρά Αγίας Παρασκευής, στη Χαλκιδική. Χτυπούν "καμπανάκι" τα στοιχεία για τους πνιγμούς! (Video)

Ο 81χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Φρίκη στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 8 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου!

Σχεδόν την ίδια ώρα, που οι δύο αδελφές από τη Γαλλία πνίγονταν σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, ένα ανάλογο περιστατικό διαδραματιζόταν στο Ηράκλειο.

Μία οκτάχρονη έχασε τη ζωή της χθες το απόγευμα, σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες.

Η μικρή ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της, και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, δεν επανήλθε, και διεκομίσθη νεκρή στο ΠΑΓΝΗ, όπου σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν στην πισίνα που κολυμπούσε το παιδί υπήρχε ναυαγοσώστης, κάτι που θα διερευνήσει η προανάκριση που διενεργεί η Αστυνομία.

Φθιώτιδα: 20χρονος έσωσε ηλικιωμένο που πνιγόταν!

Από βέβαιο πνιγμό έσωσε ένας 20χρονος Λαμιώτης, ηλικιωμένο λουόμενο, που μπερδεύτηκε σε σχοινί από βάρκα και έπεσε μέσα στο νερό λίγα μέτρα από την ακτή.

Στοιχεία σοκ από το Λιμενικό: 149 πνιγμοί μέχρι σήμερα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/7) λίγο πριν τις 13:30’ στη θαλάσσια περιοχή του Οικισμού που βρίσκεται μετά το εκκλησάκι του Αι - Γιάννη στην παραλία Ραχών.

Οι λουόμενοι που βρισκόντουσαν στην παραλία είδαν ξαφνικά τον ηλικιωμένο άνδρα να πέφτει μέσα στο νερό λίγο πριν βγει στην ακτή. Από την αιφνιδιαστική πτώση ο ηλικιωμένος, φαίνεται ότι ήπιε νερό και αδυνατούσε να σηκωθεί. Για καλή του τύχη το 20χρονο παληκάρι που παρακολούθησε τη σκηνή έφτασε γρήγορα κοντά του και κατάφερε να τον γυρίσει και να τον βγάλει έξω από το νερό.

Του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μαζί με την κόρη του ηλικιωμένου που εντωμεταξύ είχε βγει και εκείνη από το νερό, ενώ σε λίγα λεπτά κατέφθασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περιπολεί στις παραλίες της Ανατολικής Φθιώτιδας για παροχή βοήθειας.

Αν και ο ηλικιωμένος, που είναι από τη Λαμία και έχει εξοχικό στον παραπάνω οικισμό, είχε συνέρθει, εντούτοις κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο για την εξέταση της κατάστασης της υγείας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share