Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο στην Εύβοια!

Το παιδί νοσηλεύεται...

23 Αυγούστου 2019 20:48
Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο στην Εύβοια!

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε χθες 11χρονος στην Εύβοια. Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στην αστυνομία, το αγόρι περπατούσε στις 16:30 χθες το απόγευμα στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας, όταν του επιτέθηκε ένας σκύλος που μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του. Εύβοια: Νεκρός 77χρονος αγρότης!

Ο σκύλος δάγκωσε τα παιδί στα χέρια και τα πόδια. Τραυματισμένος και φανερά σοκαρισμένος ο 11χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

«Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Μου είπε το παιδί ότι έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» είπε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση ο πατέρας του αγοριού.

Σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι και το πόδι. «Είμαστε τυχεροί που δεν μας το σκότωσε» πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Λίμνης.

Τραγωδία στην Εύβοια: Σκοτώθηκε 42χρονη μητέρα δύο παιδιών!

Μια τραγωδία συνέβη στην Εύβοια όταν μια 42χρονη μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίοδυστύχημα... Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 11:20' μηχανή εμβολίστηκε από φορτηγό που οδηγούσε 22χρονος, λίγο έξω από την Πλατάνα, με αποτέλεσμα οι δύο αλλοδαποί επιβάτες της ηλικίας 42 ετών, να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Δυστυχώς η συνοδηγός της μηχανής, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε στην πορεία έτερου οχήματος, που ακολουθούσε με οδηγό επίσης 22χρονο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Οι δύο επιβάτες της μηχανής σύμφωνα με το ρεπορτάζ επέστρεφαν από τη δουλειά τους και δεν φορούσαν κράνος.

Ο 42χρονος διακομίστηκε αρχικά στο ΓΝ Κύμης και από κει στο ΓΝ Χαλκίδας, χωρίς να θεωρείται σοβαρός ο τραυματισμός του.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το ΑΤ Κύμης που προχώρησε στη σύλληψη και των τριών οδηγών.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Μια ακόμα τραγωδία σημάδεψε την Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο! Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 22:00 χθες στην επαρχιακή οδό Χαλάστρας – Σίνδου.

Υπενθυμίζεται ότι, άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα, με μία νεκρή και τρεις τραυματίες, είχε σημειωθεί στη συμβολή της επαρχιακής οδού Χαλκηδόνας – Άδενδρου με την περιφερειακή οδό Παρθενίου. Θεσσαλονίκη: Αναποδογύρισε βανάκι με εννέα επιβάτες! Τρία παιδιά τραυματισμένα! (photo)

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 49χρονη συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα 39 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 67χρονης που επέβαινε στο πρώτο όχημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης οι δύο οδηγοί, ενώ ελαφρά τραυματισμένη είναι μια ακόμη επιβάτιδα

Τροχαίο στο Παγκράτι: Γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες!

Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη εχθές στο Παγκράτι με μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες! Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσει..

Πιο συγκεκριμένα, επιχείρηση με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες στήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Παγκράτι, προκειμένου να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου της, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της οδού Σπύρου Μερκούρη και της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β'.

Η γυναίκα ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ, αλλά καλά στην υγεία της.

Η τραγική μοίρα ενός 75χρονου: Πέρυσι έχασε τον γιο του, σήμερα σκοτώθηκε ο ίδιος σε τροχαίο!

Σκοτώθηκε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος από το χωριό Σπήλαιο Τριγώνου στην Ορεστιάδασετροχαίο, όταν το Ι.Χ αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ξέφυγε απ’ την πορεία του στην επαρχιακή οδό Δικαίων – Σπηλαίου. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας! (photos)

Το δυστύχημα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συνέβη μετά τις 10 το πρωί, αλλά το αυτοκίνητο με τον θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό του εντοπίστηκε αργότερα από διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που έφτασαν μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό του. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Δικαίων λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου.

Ήταν ένα ακόμα τραγικό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του ηλικιωμένου που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα και ενώ πήγαινε από το Σπήλαιο στο Τρίγωνο, αφού πέρυσι έχασε τον γιο του.

Τύρναβος: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο!

Τραγωδία στον Τύρναβο με νεκρό έναν 40χρονο οδηγό σε τροχαίο. Τραγωδία στην Πάτρα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 35χρονο!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τις 15:00 στον δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου όταν ένας 40χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χωράφι και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν δυστυχώς αργά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share