Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν;

Πόσες ώρες θα κρατήσει η διακοπή νερού;

22 Αυγούστου 2019 18:45
Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν;

Χωρίς νερό θα μείνει απόψε η συμπρωτεύουσα, στην περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την διακοπή νερού;

Ειδικότερα, η ΕΥΑΘ προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι η προγραμματισμένη διακοπή στην υδροδότηση θα ξεκινήσει από την Πέμπτη στις 23:00, και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή στις 6:00 το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πεύκων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Διακοπές ρεύματος στην Αθήνα: Δείτε ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εταιρείας, η παραπάνω διακοπή πραγματοποιείται για την ενίσχυση της υδροδότησης του Δ.Δ. Φιλύρου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Επίσης, καλούνται οι τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων όπως προβούν στον περιορισμό της χρήσης πόσιμου ύδατος, που προορίζεται για άρδευση κοινόχρηστων χώρων(παρτέρια, πάρκα κλπ) και γενικά για άλλη χρήση εκτός της απολύτως αναγκαίας που αφορά ανθρώπινη κατανάλωση.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 66χρονος εγκαυματίας!

Νεκρός 66χρονος εγκαυματίας από φωτιά που είχε ξεσπάσει σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης! Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το στρώμα του άτυχου άνδρα τυλίχθηκε στις φλόγες!

Κατέληξε την Τετάρτη το πρωί ο 66χρονος άνδρας που υπέστη σοβαρά πολλαπλά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε πριν από περίπου ένα μήνα στο δωμάτιό του σε οίκο ευγηρίας, όπου διέμενε, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Ένας άνδρας νεκρός - Δύο τραυματίες!

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 55% του σώματός του. Μέχρι και σήμερα ο 66χρονος νοσηλευόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου υπάρχει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυματιών.

Tην επόμενη ημέρα του συμβάντος πληροφορίες ανέφεραν πως ο 66χρονος είχε αποκοιμηθεί με αναμμένο τσιγάρο και λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, δεν κατάφερε να σηκωθεί έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η οικογένεια αναμένει το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξετάσει αν θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του εκλιπόντος.

Σημειώνεται πως το πόρισμα θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια εισαγγελία.

Θεσσαλονίκη: Εργάτης έπεσε από οικοδομή!

Εργατικό ατύχημα έγινε σήμερα σε ανεγειρόμενη οικοδομή, στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εργάτης. Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, από ύψος πέντε μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία.

Ομάδα πυροσβεστών συνέδραμε για την ανάσυρσή του.

Τραγικός θάνατος εργάτη: Έπεσε σε χαράδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος Γκρέιντερ στο δρόμο Πλατιάνα – Νέδα – Φιγαλεία στην Πελοπόννησο. Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Μια ακόμα τραγωδία σημάδεψε την Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο! Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 22:00 χθες στην επαρχιακή οδό Χαλάστρας – Σίνδου.

Υπενθυμίζεται ότι, άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα, με μία νεκρή και τρεις τραυματίες, είχε σημειωθεί στη συμβολή της επαρχιακής οδού Χαλκηδόνας – Άδενδρου με την περιφερειακή οδό Παρθενίου. Θεσσαλονίκη: Αναποδογύρισε βανάκι με εννέα επιβάτες! Τρία παιδιά τραυματισμένα! (photo)

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 49χρονη συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα 39 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 67χρονης που επέβαινε στο πρώτο όχημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης οι δύο οδηγοί, ενώ ελαφρά τραυματισμένη είναι μια ακόμη επιβάτιδα

Τροχαίο στο Παγκράτι: Γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες!

Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη εχθές στο Παγκράτι με μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες! Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσει..

Πιο συγκεκριμένα, επιχείρηση με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες στήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Παγκράτι, προκειμένου να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου της, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της οδού Σπύρου Μερκούρη και της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β'.

Η γυναίκα ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ, αλλά καλά στην υγεία της.

Σοκ: Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τις τελευταίες του διακοπές στην Αντίπαρο έκανε ο 56χρονος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bugatti, που σκοτώθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 56χρονος βρισκόταν για διακοπές στην Αντίπαρο με την αδελφή του και την ανηψιά του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας."

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share