Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ξάνθη: Λοχίας έσωσε τη ζωή άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του! (Video)

Του έδωσε το φιλί της ζωής!

21 Αυγούστου 2019 15:30
Ξάνθη: Λοχίας έσωσε τη ζωή άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του! (Video)

Στην Ξάνθη ένας λοχίας έσωσε την ζωή ενός άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του σπιτιού του! Τι συνέβη όμως στον άτυχο άντρα; Ο λοχίας έκανε τα πάντα για να τον σώσει!

Ειδικότερα και όπως αναφέρει το xanthinews.gr, Ο στρατιωτικός βρισκόταν σε κανονική άδεια κι ενώ έκανε βόλτα με τα παιδιά του, άκουσε φωνές και είδε κρεμασμένο τον άνθρωπο από το μπαλκόνι να καλεί σε βοήθεια. Να σας θυμίσουμε: Νεκρή 39χρονη Λοχίας!

Άφησε τα παιδιά του σε ένα κατάστημα υπολογιστών, έσπασε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και την πόρτα του σπιτιού και άρπαξε από τα χέρια τον κρεμασμένο άντρα. Σε βοήθειά του έσπευσαν και άλλοι δύο περαστικοί και κατάφεραν να ανεβάσουν τον άντρα στο μπαλκόνι. Ωστόσο, ενώ τραβούσαν τον άντρα από το μπαλκόνι, έπαθε καρδιακό επεισόδιο και ο λοχίας του έδωσε το φιλί της ζωής, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα ο λοχίας τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του χέρι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τι συμβαίνει στην Ξάνθη κάθε πρωί στις 10.23 ακριβώς;

Απίστευτο κι όμώς αληθινό αυτό που συμβαίνει στην Ξάνθη κάθε πρωί στις 10.23 ακριβώς...

Η «Νίκη της Ξάνθης» είναι το πρώτο μου ηλιακό γλυπτό. Πρόκειται για ένα άμορφο ανάγλυφο έργο στον τοίχο τοίχο του «Σπιτιού της Σκιάς – The House of Shadow» (Μαυρομιχάλη 3, Ξάνθη, Ελλάδα). Δίπλα στον ανάγλυφο τοίχο υπάρχει μια ζωγραφισμένη γλάστρα με λουλούδια

undefined

Επειδή λοιπόν τα λουλούδια θέλουν νερό, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μια γυναίκα, «η Νίκη της Ξάνθης», θα βγαίνει στις 10.23, κάθε πρωί για να τα ποτίσει. Η γυναίκα αυτή θα είναι η σκιά του «άμορφου» γλυπτού, που θα παράγεται από το φως του ήλιου.

undefined

Το χρονικό διάστημα της σκιάς στο τέλειο σχήμα της είναι περίπου 3 με 4 λεπτά, ενώ είναι αναγνωρίσιμη για 20 λεπτά περίπου, με τα χαρακτηριστικά της να αλλοιώνονται όσο απομακρυνόμαστε από τη χρονική στιγμή 10:23.

undefined

Είναι επίσης χαρακτηριστικό να αναφέρω πως η τέλεια σκιά σχηματίζεται στις 10:23 της 19ης Ιουλίου. Κάθε μέρα πριν και μετά από την 19η Ιουλίου, η γωνία του ήλιου είναι ελάχιστα διαφορετική (το καλοκαίρι ο ήλιος είναι ψηλότερος από το χειμώνα) κι αυτό συμβάλλει σε μια ασήμαντη ημερήσια αλλαγή της σκιάς.

Η «Νίκη της Ξάνθης» θα σας περιμένει για μια κουβέντα κάθε πρωί…

undefined

Πανικός στην Ξάνθη: Δείτε τι βρήκαν σε σπίτι!

Πανικός στην Ξάνθη: Δείτε τι βρήκαν σε σπίτι!

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στο Όλβιο, στην Ξάνθη, όταν εντοπίστηκαν χειροβομβίδες μέσα σε σπίτι που επρόκειτο να κατεδαφιστεί. Απίστευτο περιστατικό: Βρήκε στον κήπο του χειροβομβίδα του '40 - Δείτε την στιγμή της έκρηξης! (Video)

Οι χειροβομβίδες προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, καθώς σήμανε συναγερμός, με αποτέλεσμα δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ένα ασθενοφόρο όχημα να σπεύσουν στο σημείο. Για την ύπαρξη των χειροβομβίδων ενημερώθηκε ο Στρατός καθώς και ειδικοί πυροτεχνουργοί που ανέλαβαν το σχέδιο απομάκρυνσής του πολεμικού υλικού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται χειροβομβίδες και πολεμικό υλικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ξάνθη καθώς αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί σε αυλές και σπίτια τόσο στην ορεινή όσο και στην πεδινή Ξάνθη κατά το παρελθόν.

ΣΟΚ: Άνδρας αυτοκτόνησε μέσα σε καφετέρια απασφαλίζοντας χειροβομβιδα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο απασφάλισε χειροβομβίδα μέσα σε καφετέρια σε περιοχή της Ουκρανίαςε και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 48χρονος άνδρας φαίνεται αρχικά να κάθεται σε ένα από τα τραπεζάκια της καφετέριας και να επεξεργάζεται μία χειροβομβίδα. Μάλιστα προσπαθεί να αφαιρέσει την περόνη, κάτι που στην αρχή τον δυσκολεύει, ωστόσο στη συνέχεια τη βγάζει και την πετάει στο πάτωμα. Στη συνέχεια έχει σηκωθεί όρθιος και όπως κρατάει την απασφαλισμένη χειροβομβίδα γίνεται έκρηξη με τον άνδρα να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Μετά την απίστευτη τραγωδία οι αρχές έκαναν λόγω για αυτοκτονία.
 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share