Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές! Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας των παιδιών του άτυχου πιλότου στον Πόρο (photo)

Το τραγούδι που τον αποχαιρέτησε!

21 Αυγούστου 2019 10:42
«Ραγίζει» καρδιές!  Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας των παιδιών του άτυχου πιλότου στον Πόρο (photo)

Συγκλονίζει η τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο και τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Θρίλερ με την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Οι πρώτες εκτιμήσεις! Πως κατέπεσε; (photos-video)

«Ραγίζει» καρδιές! Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας των παιδιών του άτυχου πιλότου. Νωρίτερα σήμερα η κόρη του πιλότου με ανάρτησή της συγκλόνισε, γράφοντας, «Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος».

Με ανάρτησή της αποχαιρετά τον πιλότο η πρώην σύζυγός του, μητέρα των παιδιών του, γράφοντας. «Δεν έχει τέλος ο πόνος, σε θυμάμαι νεαρό με το αγαπημένο σου μπολντορ, το 900, σε χαρές, σε λύπες, σε ταξίδια, στιγμές, στιγμές, μιας ζωής τόσων χρόνων. Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σε αποχαιρετώ με αγάπη. Ήσουν καλός άνθρωπος για όλους μας. Άξιζες και είναι άδικο. 7 χιλιάδες ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ζωή σου όλη. Τραγωδία στον Πόρο: Καταγγελίες ότι δεν έχει άδεια το ελικοδρόμιο στον Γαλατά! (Video)

Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας, τα παιδιά μας ήταν και είναι υπερήφανα που είσαι πατέρας τους, Άδικα χάθηκες στους ουρανούς που πάντα λάτρευες. Η ευχή σου να ακολουθεί τα παιδιά μας πάντα, έκανες τόσα όνειρα για αυτά, αλλά η μοίρα σου άλλα έγραψε. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο, γιατί εκεί που θα πας δεν θα ξεχαστείς. Τα παιδιά και τα μικρά τους είναι η συνέχειά σου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

Λίγο αργότερα, με μία νέα ανάρτηση, αφιέρωσε στον άνθρωπο με τον οποίο έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη.

Τραγωδία στον Πόρο: Η προφητική ανάρτηση του πιλότου! (photo)

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η τραγωδία στον Πόρο με την πτώση ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλεί η προφητική ανάρτηση του πιλότου. Τραγωδία στον Πόρο: Ανατριχιαστικό βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου!

Πρόκειται για δύο ρωσικής καταγωγής άνδρες οι οποίοι είχαν ναυλώσει το ελικόπτερο με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος». Πιλότος στο μοιραίο ελικόπτερο ήταν ο Νίκος Καρυστινός.

Δυστυχώς, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ελικόπτερο μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά. Και οι τρεις επιβαίνοντες, που ανασύρθηκαν από άνδρες των ΟΥΚ το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος πιλότος είχε τελειώσει τη σχολή Ικάρων και διέθετε μεγάλη εμπειρία με πολλές ώρες πτήσεις σε αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα παντός τύπου. Ηταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Με καταγωγή από την Αθήνα, ο Ν. Καρυστινός είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σαντορίνη.

Το ανατριχιαστικό είναι πως στις 10 Ιουλίου είχε κάνει μία ανάρτηση που πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως «προφητική», δυστυχώς. «Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα'βρισκε αντικαταστάτη σε μια εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δε θα το κάνει» έγραφε ο άτυχος πιλότος.

Τραγωδία στον Πόρο: Γροθιά στο στομάχι οι φωτογραφίες από την ανάσυρση των θυμάτων του ελικοπτέρου!

Εξελίξεις με την τραγωδία στον Πόρο! Γροθιά στο στομάχι οι φωτογραφίες από την ανάσυρση των θυμάτων του ελικοπτέρου!

Ντοκουμέντο από την ανάσυρση των σορών των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στις 15:50 στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά.

Από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, ανασύρθηκαν τρεις σοροί ανδρών, δύο ρωσικής υπηκοότητας και μία ελληνικής, των επιβαινόντων του ελικοπτέρου.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοουμένου.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το Κρανίδι με ενδιάμεση στάση στο Γαλατά, προκειμένου να παραλάβει ένα άτομο και τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρεις λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share